​beauty that works naturally

​Natural protection moisturiser SPF 25

Et dagligt og uundværligt foryngende forsvar i de varmere måneder til dem, som ønsker en naturlig ’by-blocker’, der kan anvendes alene eller som et ekstra lag beskyttelse. Denne lette, parfumefrie, ikke-blegende og letoptagelige creme opfylder de høje krav, der stilles til huden i hverdagen, og beskytter huden mod miljøpåvirkninger.

Beskrivelse:

Oplev denne 99 % naturlige beskyttelse i form af en fugtighedscreme SPF 25, som indeholder en unik blanding af naturlige ingredienser til at give dig den bedst mulige holistiske beskyttelse mod sol og miljøskader. Samtidig arbejder den som en nærende anti-ageing fugtighedscreme.

Et unikt produkt i SPF verdenen. Det har taget Balance Me holdet to års forskning at komme op med den banebrydende formel, skabt med fem centrale elementer, som arbejder harmonisk sammen:INNOVATIV SPF: Det, der gør den så speciel, er brugen af et innovativt solfilter, ved hjælp af titandioxid som fysisk mineral filter. Dette virker på både UVA - og UVB-stråler, tilbyder stor beskyttelse og forebygger derved mod solskader og gør den velegnet til dem, der har en kemisk solfilterfølsomhed. Den er velegnet til alle hudtyper, også meget følsomme.

ANTIOXIDANTER: Vitale til at beskytte huden mod miljømæssige faktorer er antioxidanter som neutraliserer de frie radikaler, der yderligere kan beskytte overfladen af ​​huden. En af dem, der
anvendes, er det super antioxiderende; brombær frø ekstrakt, der også fremmer kollagenproduktionen.

ESSENTIELLE FEDTSYRER & VITAMINER:
De bærende olier er rige på essentielle fedtsyrer og vitaminer, der hjælper til at nære og genopbygge huden. Disse olier er blandet med styrkende abyssinier, blødgørende Camellia og beskyttende hybenrose olier.

ÆTERISKE OLIER: Den skræddersyede
blanding af æteriske olier, herunder bergamot, frankincense, romersk kamille og lavendel, er brugt til at berolige, lindre og lysne huden. Alle disse elementer vil også bidrage til at behandle alle symptomer på miljøskader såsom rødme, inflammation og følsomhed.


HYALURONSYRE: Desuden er den fineste
kvalitet af naturlig hyaluronsyre tilført, som dybt fugter og giver fylde i
huden, hvilket gør den smuk blød og genopretter hudens naturlige fugtbalance.

Den højteknologiske sol beskyttelse bliver ikke hvid på huden, hvilket kan være et problem med mange naturlige SPF’s. Den absorberes let og vil ikke blokere porerne. Luksuriøs i tekstur og følelse, finishen er silkeblød og dybt fugtgivende. Dette er fordi det er en ”vand i olie base”, snarere end den sædvanlige SPF formulering af ”olie i vand base”. Når du anvender den får du en rig cremelignende sensation fra olien, som giver dig en let følelse på huden, men en god beskyttelse fra SPF 25.

 

Pris kr. 299,- ( 40 ml)

Ingredienser:

Cellulose, Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil, Camellia Oleifera (Camellia) Seed Oil, Crambe Abyssinica (Abyssinian) Seed Oil,
Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract***, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Maltodextrin, Rubus Fruticosus (Blackberry) Leaf Extract, Bisabolol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil*, Salvia Sclarea (Clary Sage) Leaf Oil*, Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Oil*, Lavandula Angustifolia
(Lavender) Flower Oil*, Boswellia Carterii (Frankincense) Gum Oil*, Agonis Fragrans (Fragonia) Leaf Oil*, Limonene**, Linalool**, Geranial**, Citral**

( *natural pure essential oil​**naturally occurring in essential oils​***certified organic ingredient)

 

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077

En del af Balance Me UK