​beauty that works naturally

Congested Skin Sheet Mask

VEGANSK

BÆREDYGTIG

BIONEDBRYDELIG

​Balance Me har skabt denne sorte bambuskulmaske med naturligt aktive ingredienser designet specielt til at balancere, berolige og lindre kombinationshud, udtaler Rebecca og Clare Hopkins, søstre og medstiftere af Balance Me.

Hvordan virker det?

Denne sorte bambustrækulsmaske udrenser og absorberer urenheder. Pletter og inflammation bliver beroliget, uden at det forårsager tørhed eller irritation. Huden efterlades i skøn balance, fugtet og renset. Masken er udviklet til fedtet hud, der er disponeret for urenheder og tilstopninger, men den blide formel virker også beroligende på hud, der er øm eller irriteret af sol, forurening eller stress.

Nøgleingredienser og fordele

Hver maske er gennemvædet af en blanding af naturligt udvundet botanisk aktive ingredienser og blide konserveringsmidler og leverer øjeblikkelige resultater:

  • Zink PCA – er udledt af planter og absorberer overskydende talg, holder huden mat og bringer den tilbage i balance.
  • Hyaluronsyre – der også findes naturligt i huden, holder 1000x sin vægt i vand og hjælper huden indefra ved øjeblikkeligt at fugte, udglatte og give fylde.
  • Troldenød - er en naturlig astringent, der bruges til at opstramme huden og lindre inflammation.
  • Allantoin (findes naturligt i roden fra lægeplanten kulsukker) - Er kendt for sin beroligende virkning, reduktion af rødme og fugtighedsgivende egenskaber.
  • Aloe Vera - beroliger og styrker huden, og fugter samtidigt forsigtigt uden at fedte huden.

4 masker – 4 x 20 ml

Kr. 155,-

Sådan bruges masken

  1. Fold forsigtigt masken ud og anvend den på renset, tør hud.
  2. Juster masken, så den passer rundt om øjne, næse og konturen af dit ansigt.
  3. Slap af og nyd din Balance Me-tid i 15-20 minutter.
  4. Fjern masken og massér forsigtigt alt overskydende produkt på ansigt og hals indtil det absorberes af huden.

Skal ikke skylles af!

Miljøvenlig

Denne 98,8% naturlige sheet maske er ikke kun sund og sikker for huden, men også sikker for vores miljø. Maskens stof er en bionedbrydelig fiber fremstillet af en masse af karboniseret sort bambuskul. Brugen af denne fiber i masken ikke kun fremmer produktets effektivitet (den er mere åndbar og renser i dybden, selv uden de ekstra ingredienser), men hjælper også med at eliminere de negative miljøpåvirkninger, der er mere almindelig i andre kommercielt tilgængelige masker.

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077