​beauty that works naturally

Skin Brightening Body Polish​

Skin Brightening Body Polish giver huden fylde, strammer op og fugter til perfektion med den prisbelønnede tre-i-en-formulering, som modvirker ældningstegn.

Skin Brightening Body Polish er en af Balance Me kropspleje helte - det var en af Balance Me første produkter i deres kropsplejeserie i 2015, og det har altid været en af deres topsælgere!

Fremskridt i naturlig hudplejeteknologi og lige i tide til Balance Me 10-års fødselsdag i år, har Balance Me en ny og forbedret formulering klar til lancering! De har også lyttet til feedback fra deres mange Brightening Body Polish fans, og har pakket polishen i en slankere og nemmere tube

Balance Me prisvindende, forfriskende og opstrammende hudpolish, som giver huden en frisk ”pick me up" glød, er designet til at lindre trætte lemmer, peppe ømme party fødder op og holde din krop ultra-fin samt super blød.

Balance Me har arbejdet hårdt på at videreudvikle denne polish – fra krukke til tube – til at kunne eksfoliere det hårdeste af huden og samtidigt være dybt fugtgivende. Dette er opnået med en skræddersyet blanding af 65% naturlige havsalte, kombineret med forfriskende mynteolie og sød mandelolie og økologisk kokosolie, som forsegler fugten i huden. Balance me højteknologiske naturlige silica formel sikrer, at saltene er permanent fordelt inde i tuben.​

Nøgleingredienser:​

  • Naturligt havsalt - mineralrigt salt, som blidt sliber huden og fjerner døde hudceller og optimerer hudens naturlige cellefornyelse med en smuk glat hud til følge.
  • Mynteolie - giver en superfrisk, oplivende duft og en afkølende effekt, som genopliver trætte fødder.
  • Sød mandel- & kokosnøddeolie - fyldt med
  • vitaminer og æteriske fedtsyrer, som forsegler fugten

Pris kr. 215,- (150 ml)

​​

Perfekt til: Klargøring af en strålende, superblød hud med en hjemmespa-behandling, der holder, hvad den lover til alle hudtyper.

Sådan bruges den: Massér på våd hud med fokus på tørre områder og skyl derefter ren. Det er ikke nødvendigt at bruge fugtighedscreme bagefter.

Top-tip: Hvis man ønsker en mere intens polish, anbefales direkte påføring på tør hud.

Ingredienser: Maris Sal (havsalt), Prunus Amygdalus Dulcis (Sød Mandel) Olie, glycerylstearat SE, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør ***, Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil ***, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil *, silica, Coco-glucosid, glyceryloleat, tocopherol (E-vitamin), hydrogeneret Palm glycerider Citrate, Aqua (Water), citronsyre, Limonene ** * naturlige rene æteriske olier ** naturligt forekommende i æteriske olier *** certificeret økologisk ingrediens

​​

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077