​beauty that works naturally

​Organic Apoteks

Organic Apoteks filosofi

Sund hud er smuk hud

​Organic Apoteke understøtter en sund hudfunktion ved at bruge avanceret forskning og naturen til at rense, balancere samt tilføre aktive plejende og genopbyggende ingredienser i dybden af huden.​

Kvinden bag Organic Apoteke Nitasha Buldeo​

​Organic Apotekes historie begynder med Dr. Nitasha Buldeo. Nitashas vision om at tilbyde hudpleje, der er så sund, luksuriøs og effektiv som mulig, er inspireret af hendes bedstemors legendariske hudplejemidler, som var baseret på en usædvanlig blanding af ayurvedisk, traditionel visdom fra Afrika og de amerikanske indianere. 

Som ung pige hjalp Nitasha med at passe sin bedstemors urtehave og så, hvordan hun tilberedte behandlinger til en lang række hudlidelser. Inspireret af sin bedstemors visdom og hendes meget effektive behandlinger fortsatte Nitasha med at studere, hvordan og hvorfor de virkede så godt. 

Efterhånden opdagede hun, at de petrokemiske basiscremer stod i kontrast til renheden i de naturlige blandinger. Efter at have fundet frem til de aktive ingredienser og deres indbyrdes forstærkende virkninger, udviklede hun den ultimative økologiske basiscreme. 

I denne proces opdagede hun hemmeligheden bag at give huden næring på celleniveau.

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077