Tabitha James Kraan

​Læs min brochure her

Tabithas filosofi​

Jeg ønsker, at folk ELSKER deres HÅR – Jeg ved, hvor VIGTIGT håret er for alle kvinder – Det er AFGØRENDE for, hvordan vi FØLER OS, når vi går ud i VERDEN

​​

Efter at have beskæftiget mig med hår gennem 30 år ved jeg, at det trives bedst, når det næres af naturen. Mit mål er at levere økologisk og naturlig hårpleje af bedste kvalitet, som giver de bedste resultater. Jeg har et udgangspunkt, der afviger fra andre mærker på markedet. Kernen i vores produktsammensætninger er 100 % naturlige ingredienser. Det er blevet produkternes omdrejningspunkt.

Mit udgangspunkt er altid 100 % naturlige produkter. Uden at gå på kompromis!

At forsøge at ændre hårets naturlige udstråling ad kemisk vej er ikke min metode.

Jeg ønsker i stedet at afsløre dets ægte skønhed og understøtte et stærkt og sundt hår.

Alle ingredienser af både kemisk og naturlig oprindelse, som vi påfører huden–kroppens største organ–absorberes gennem hårfolliklerne og føres derfra ind i kroppen. Jeg tror på at beskytte vores helbred ved kun at bruge ingredienser i produkterne, som nærer os og ikke har en negativ indvirkning på vores planet.

Jeg har skabt en produktserie ud fra tre centrale principper, der fremelsker det perfekte hår, dvs. hår der bevæger sig frit og smidigt, har en naturlig udstråling og glans, levende farver, en fantastisk duft og bevarer disse egenskaber så længe som muligt.

Jeg kunne ikke finde det, jeg søgte, så jeg valgte at skabe det.

TABITHA​JAMES​KRAAN​MENER, AT FANTASTISK HÅR ER BASERET PÅ TRE​CENTRALE PRINCIPPER

​DET FØRSTE PRINCIP

Oliebalance

Anvendelsen af Tabitha​James​Kraan​Scented​Hair​Oil​styrker håret og opbygger en varig beskyttelse, mens fugten forsegles.​Jeg har udviklet en unik økologisk olieblanding, som absorberes af og forsegler hårstrået, giver styrke og beskyttelse–uden at tynge håret ned–og efterlader en udsøgt duft.

Ved at bevare en korrekt fugtbalance bliver hvert strå mere smidigt og det kan bevæge sig frit. Det giver optimal kontrol og baner vejen for et fabelagtigt bølgende hår, der er fuldt af liv og lysspil og giver et mere ungdommeligt udseende!

Olien fungerer også som fernis, der fordyber og beriger de naturlige eller farvede toner i håret, så alle farver fremhæves og beskyttes.

Min olie afbalancerer hovedbunden og beroliger irriteret hud. Når min signaturolie påføres en fedtet hovedbund, beroliges kirtlernes overproduktion af talg, idet kroppen forsøger at genvinde den naturlige balance.

Dette princip er kendt som “Loven om ligheder”.

​DET ANDET PRINCIP

Korrekt rensning

Sundt hår er grundlaget for fantastisk hår. Jeg mener, at korrekt rensning er vejen til at skabe et sådant grundlag.

TJK​Organic​Hair​Cleansers​renser håret blidt ved hjælp af sæbebark, som består af en naturlig sæbe, der renser uden at udtørre de naturlige olier–i modsætning til traditionel shampoo, der er baseret på rensemidler.​Med denne form for rensning bevares hovedbundens naturlige ligevægt og overskydende olieproduktion dæmpes, så håret genvinder sin balance og forbliver rent i længere tid.

Økologiske og højtydende ingredienser såsom Aloe​Vera​tilfører effektivt fugtende og beroligende egenskaber foruden en anti-inflammatorisk og svampehæmmende effekt.​Aloe​Vera’ens​gel-lignende konsistens kan gennemtrænge hele hårstrået, da den har samme struktur som keratin, der er hårets naturligt forekommende protein. Den tilfører fugten præcis, hvor der er behov for den.

TJK​Organic​Hair​Cleansers​indeholder også min​kendte​Hair​Oil,​som lægger et fint lag ved hver vask og dermed nærer og beskytter hvert enkelt hårstrå og afbalancerer hovedbunden.​Havremælk tilføjes for at give ekstra fugt og blødgøre håret og styrke hovedbunden med sine helende egenskaber.

​DET TREDJE PRINCIP

Fugtlag og naturlige ingredienser

Flere årtiers arbejde med håret har lært mig, at det altid trives bedst, når det fugtes korrekt, rent og naturligt. De fleste problemer skyldes, at håret har mistet sit naturlige fugtindhold.​Jeg har designet produkter, der let og hurtigt genetablerer fugten og effektivt opbygger fugtlagene, så håret forbliver sundt i længere tid.

Hair​Cleansers,​4-in-1​Conditioners​og​Hair​Perfume​tilfører alle ekstra lag fugt til håret.​Scented​Hair​Oil​forsegler håret, så det bevarer sin fugt så længe som muligt.

Ved at benytte de reneste naturlige materialer kan jeg producere hårpleje af højeste kvalitet, som giver resultater og arbejder i harmoni med vores naturlige hår og hovedbund.

Jeg tror på ærlighed.​Mine produkter fremstilles af økologiske og naturlige ingredienser af højeste kvalitet, som udvælges med henblik på at opnå maksimal effekt på en ren og sund måde.

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077

En del af Balance Me UK