​Tabitha James Kraan produkter

​​Balancing Organic Hair Cleanser

Korrekt hårrensning er grundlaget for al god hårpleje. TJK Hair Cleanser genskaber hårets og hovedbundens sundhed. Denne revolutionerende formular er ikke en traditionel shampoo: den renser håret uden brug af skrappe rensemidler.

 

Organic 4 – in 1 Conditioner

For Hair that does what it’s told!

Havremælkens genopbyggende og styrkende egenskaber sørger for, at dit hår får masser af vitaminer, mineraler og styrkende proteiner.

De økologiske olier beskytter og gør håret blødt og let at håndtere, uden det bliver overmættet. 

Scented Organic Hair Oil

Genopbyg, beskyt og giv håret glans med den nærende og fabelagtige

Scented Organic Hair Oil, også kaldet "Youth Dew"–ungdomsdug. Den får håret til at virke og føles markant yngre og fuldt af liv. Brug den til at beskytte, nære og fugte hår, der skal klare en stresset hverdag og belastende styling.

Organic Hair Perfume

-​Giv håret duft, nyt liv og energi

En ekspertblanding af certificerede økologiske naturingredienser, herunder hvid te og brændenælde, som fremhæver farve og struktur, lavendel som beroliger hovedbunden, neroli på grund af sin udsøgte duft, myrra til beskyttelse og bergamot for dens fine duft og evne til at løfte stemningen.

Organic Dry Shampoo

Rens og genopbyg hårets naturlige skønhed og struktur mellem hårvaske med denne naturlige Dry Shampoo, som afbalancerer olieproduktionen og lindrer hovedbunden. Brug til styling for at bevare hårets fylde og form i længere tid.

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077

En del af Balance Me UK