​beauty that works naturally

Hyaluronic Plumping Primer

Pris 249,- (30 ml)

Nu lanceres Hyaluronic Plumping Primer, der byder på banebrydende, klinisk afprøvede naturlige ingredienser til at fugte, glatte og beskytte.

"Med de fortsatte fremskridt inden for naturlig kemi drevet af øget efterspørgsel efter naturlige alternativer til syntetisk hudpleje, er vi meget stolte af at kunne præsentere vores nye primer. Vi har udnyttet kraften i Acmella Oleracea, en ingrediens vi først opdagede for fem år siden, og blandet den med en lav og medium til højmolykulvægt hyaluronsyre for at skabe en super effektiv moderne primer. "

Rebecca og Clare Hopkins, medstiftere

En primer, der perfektionerer og hydrerer; designet til at minimere dannelsen af forstørrede porer, glatte fine linjer og give førsteklasses hud som basis for makeup. Kombinationen af to molekylvægte af hyaluronsyre, Acmella Oleracea – ofte hyldet som et naturligt alternativ til botox på grund af dets udglattende effekt og naturlige stramning af huden – gør at vores nye primer fugter effektivt i de dybere lag af huden, samtidigt med, at den giver fylde og løfter huden, mindsker fine linjer og giver en fejlfri og flot hud.

Hvordan virker den

Balance Me unikke formulering er designet til at øge fugtniveauet på overfladen af ​​huden såvel som at trænge ned i de dybere lag af huden. Resultaterne er et glattere, fyldigere og mere forynget udseende. 96% af kvinderne sagde, at den absorberer let ind i huden * 83% af kvinderne følte, at deres hud var mere hydreret efter 28 dage * "Min hud føles og ser så meget bedre ud. Jeg kunne faktisk mærke min hud blive strammere / fastere efter påføring. "

Balance Me Panel medlemmer

Ingredienser

• Lavmolekylær Hyaluronsyre (50KDA),
der trænger ind i de dybeste lag af huden, reducerer dannelsen af fine linjer og rynker over tid. Hyaluronsyren trænger dybt ind i huden og stimulerer cellerne til at skabe mere HA.

• En naturlig hudopstrammer

Indeholder et kraftigt akaciegummi kompleks, der giver et kosmetisk løft til huden med hurtige og synlige resultater.

• Acmella Oleracea

Betragtes som et "naturligt alternativ til botox" Acmella Oleracea og er en ingrediens, der er målrettet anti-aldring. Den hjælper synligt ved at glatte hudens overflade, ved at fungere som et muskelafslappende middel og reducere de mikrokontraktioner, der skaber ansigtsrynker, og som igen hjælper med at reducere dannelsen af ekspressionslinjer og rynker over tid. Udglatningseffekten er synlig og bliver forstærket allerede i løbet af den første måned.

Yderligere ingredienser

• Hyaluronsyre - et medium til højmolekylært Hyaluronsyre - skaber en beskyttende,

fugtgivende og afskærmende film på hudens overflade og forbedrer hudens fugtniveau og elasticitet.

• Naturlig matterende effekt, der fjerner enhver glans og fedt fra huden, hvilket giver en forskønnende effekt og en fejlfri hud.

• Arktiske multebær, en stærk antioxidantrig frugt, der beskytter huden mod miljøskader og forbedrer hudens elasticitet.

Sådan bruges primer

• Efter påføring af fugtighedscreme, påfør/klap en mængde primer på størrelse med en ært på huden indtil den er fuldt trukket ind i huden. Koncentrer dig om områder med forstørrede porer eller ekspressionslinjer.

• Kan bæres alene for smuk, ensartet og fejlfri hud eller under make-up

• Tillad primer at trække ind og anvend derefter din yndlingsmakeup.

Hvem er det til?

Hyaluronic Plumping Primer er fantastisk til dem med dehydreret hud, forstørrede porer og fine linjer, idet den sørger for langsigtet hydrering og har en øjeblikkelig udglattende effekt, samtidig med at den giver huden en perfekt make-up base.

Suppler din rutine med

• Hyaluronic Plumping Mist

En superfin mist, der giver et øjeblikkeligt tilskud

af fugt. Hyaluronsyre fylder huden med fugt,

mens kamillevand beroliger og lysner

ideel til følsomme eller irriterede hudtyper.

• Tri-Molecular Hyaluronic Serum

Kombination af tre former for hyaluronsyre, hvor molekylstørrelsen er den afgørende faktor for dybdevirkningen,

dette multi-level serum øger hudhydrering, udjævner, glatter og tilfører fugt til huden med synlig effekt.

• Collagen Boost Moisturiser

En superhydrerende daglig fugtighedscreme, der indeholder et

unikt peptidkompleks som øger kollagen og

forbedrer hudens evne til at reparere og genoprette sig selv.

Ingredienser:

Aqua (Water), Glycerin, Coco-Caprylate, Distarch Phosphate¹, Cetearyl Alcohol, Methylheptyl Isostearate¹, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Alcohol, Acmella Oleracea Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Rhizobian gum, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Oil, Rosa Centifolia (Rose Absolute) Flower Oil², Citrus Aurantium (Neroli) Flower Oil², Nardostachys Jatamansi (Spikenard) Root Oil², Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Oil², Achillea Millefolium (Yarrow) Flower/Leaf/Stem Oil², Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil², Pelargonium Roseum (Rose Geranium) Leaf Oil², Rubus Fruticosus (Blackberry) Leaf Extract, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Butyrospermum Parkii (Shea Butter)¹, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice¹, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate¹, Maltodextrin, Chondrus Crispus Powder, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Farnesol³, Geraniol³, Linalool³, Limonene³, Citronellol³. (¹) certified organic ingredient, (²) natural pure essential oil, (³) naturally occurring in essential oils.

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077