​beauty that works naturally

Natural Protection Moisturiser SPF 25 40 ml

Oplev vores nye 99 % naturlige beskyttelse i form af en fugtighedscreme SPF 25, som indeholder en unik blanding af naturlige ingredienser til at give dig den bedst mulige holistiske beskyttelse mod sol og miljøskader. Samtidig arbejder den som en nærende anti-ageing fugtighedscreme.

Et unikt produkt i SPF verdenen. Det har taget Balance Me holdet to års forskning at komme op med den banebrydende formel, skabt med fem centrale elementer, som arbejder harmonisk sammen:

INNOVATIV SPF

Det der gør den så speciel, er brugen af et innovativt solfilter, ved hjælp af titandioxid som fysisk mineral filter. Dette virker på både UVA - og UVB -stråler, tilbyder stor beskyttelse og forebygger derved mod solskader og gør den velegnet til dem, der har en kemisk solfilter følsomhed. Den er velegnet til alle hudtyper, også meget følsomme.

ANTIOXIDANTER

Vitale til at beskytte huden mod miljømæssige faktorer er antioxidanter som neutraliserer de frie radikaler, der yderligere kan beskytte overfladen af huden. En af dem, der anvendes, er den super antioxidant; brombær frø ekstrakt, der også fremmer kollagen produktionen.

ESSENTIELLE FEDTSYRER & VITAMINER

De bærende olier er rige på essentielle fedtsyrer og vitaminer, der hjælper til at nære og genopbygge huden. Disse olier er blandet med styrkende abyssinier, blødgørende Camellia og beskyttende hyben rose olier.

ÆTERISKE OLIER

Den skræddersyede blanding af æteriske olier, herunder bergamot, frankincense, romersk kamille og lavendel, er brugt til at berolige, lindre og lysne huden. Alle disse elementer vil også bidrage til at behandle alle symptomer på miljøskader såsom rødme, inflammation og følsomhed.

HYALURONSYRE: Desuden er den fineste kvalitet af naturlig hyaluronsyre tilført, som dybt fugter og giver fylde i huden, hvilket gør den smuk blød og genopretter hudens naturlige fugtbalance.

Den højteknologiske beskyttelse bliver ikke hvid på huden, hvilket kan være et problem med mange naturlige SPF’s. Den absorberes let og vil ikke blokere porerne. Luksuriøs i tekstur og følelse, finishen er silkeblød og dybt fugtgivende. Dette er fordi det er en ”vand i olie base”, snarere end den sædvanlige SPF formulering af ”olie i vand base”. Når du anvender den får du en rig cremelignende sensation fra olien, som giver dig en let følelse på huden, men en god beskyttelse fra SPF 25.​

HYALURONSYRE

Desuden er den fineste kvalitet af naturlig hyaluronsyre tilført, som dybt fugter og giver fylde i huden, hvilket gør den smuk blød og genopretter hudens naturlige fugtbalance.

Den højteknologiske beskyttelse bliver ikke hvid på huden, hvilket kan være et problem med mange naturlige SPF’s. Den absorberes let og vil ikke blokere porerne. Luksuriøs i tekstur og følelse, finishen er silkeblød og dybt fugtgivende. Dette er fordi det er en ”vand i olie base”, snarere end den sædvanlige SPF formulering af ”olie i vand base”. Når du anvender den får du en rig cremelignende sensation fra olien, som giver dig en let følelse på huden, men en god beskyttelse fra SPF 25.

Pris kr. 299,- ( 40 ml )

Ingrediensliste:

Ingredients: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Cetyl Ricinoleate, Coco-Caprylate, Sorbitan Isostearate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Glycerin (Vegetable), Alumina, Stearic Acid, Cellulose, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Rubus Fruticosus (Blackberry) Leaf Extract, Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil, Camellia Oleifera (Camellia) Seed Oil, Crambe Abyssinica (Abyssinian) Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Oil¹, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil¹, Agonis Fragrans (Fragonia) Branch/Leaf Oil¹, Salvia Sclarea (Clary Sage) Flower Oil¹, Boswellia Carterii (Frankincense) Gum Oil¹, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil¹, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract³, Tocopherol (Vitamin E), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glucose, Sodium Chloride, Glucose Oxidase, Potassium Iodide, Potassium Thiocyanate, Lactoperoxidase, Bisabolol, Maltodextrin, Distarch Phosphate, Limonene², Linalool², Geraniol², Citral². (¹) Natural Pure Essential Oil, (²) Naturally Occurring in Essential Oils, (³)Certified Organic Ingredient.

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077