​beauty that works naturally

Balance me har vundet over 35 Beauty Awards.

I 2013 vandt de den prestigefyldte pris fra CEW (beauty oscar i UK) de vandt prisen  "Bedste engelske hudplejeserie"

IN Style Best Beauty Buy 2015 Winner

Super Toning Body Polish her vundet denne pris

En af dommerne skrev..

This is my summer-holiday staple’ says InStyle Beauty Director, Cassie Steer. ‘With dead-skin-sloughing beads and essential oils, it definitely makes me less reluctant to wear a bikini.

​​

The Glamour beauty power award 2014

Rose Otto Balm har vundet denne pris.

Dommer panelet skrev..

​We love how it just melts into the skin and soothes any dry patches.


​​

Psychologies positive beauty award 2014

Rose Otto Body Wash har vundet denne pris, i kategori bedste bade produkt.​

Dommer panelet skrev

"A lovely, clean and comforting daily ritual that is pleasantly affordable, too."


CEW Beauty insides winner 2014​

Balance Me er glade for at meddele, at de Cosmetiske Executive Women (CEW) britiske medlemmer stemte vores Rose Otto Body Oil som bedste Prestige Bath & Body produkt i 2014 Awards!


De CEW Beauty Awards fungere som en platform for at fremhæve produktets kreativitet og innovation, og med stemte for af over 900 kvindelige medlemmer af skønhed industrien, fra detailudsalg til varemærkeindehavere og journalister, til uafhængige skønhed eksperter


​Debenhams Beauty club award 2014

 Debenhams Beauty Club awards er stemter fra39.000 skønhed klubbens medlemmer til at oprette en liste af nomineret produkter, det endelig valgt er af et panel af eksperter i branchen. Dette panel af dommere teste hver produkt til farve, konsistens, parfume, lang levetid og nem anvendelse - debattere længe og hårdt - før de endelig udnævner deres absolutte favorit produkter af året!


Bedste naturlige hudpleje produkt - Balance Me Radiance Face oli
Dommer panelet skrev;
Hvis du ikke har et ansigt olie i dit hudpleje sortiment, starte her. Anvendes som en ugentlig behandling, denne organiske produkt nærer og balancere med kamille, røllike og bezoin. Påfør ved hjælp af en mini-massage teknik, og du vil se en sundere og boosted hud næsten med det samme. Den er fin  og let absorberes, hvilket også gør den velegnet til fedtet ansigter. I dommernes øjne, er der ingen bedre produkt til en ugentlig supplement til din hud.

Red Magazine Green Beauty award 2014

Green Beauty har aldrig været så spændende eller effektiv, siger skønhed direktør Annabel Meggeson. For at fejre, Red præsenteres 30 fantastiske produkter, der er både gode for planeten, som de er for din hud.

Bedst til Eyes - Balance Me Wonder Eye Cream
Rig men let, er denne creme fyldt med rynke-antioxidanter og hyaluronsyre, samt kokosolie, som menes at virke særligt godt for smilerynker. Ikke så mærkeligt, den altid får fantastik anmeldelser.


Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077

En del af Balance Me UK