​beauty that works naturally

Bakuchiol Smoothing Serum

​Bakuchioler et naturligt alternativ til A-vitamin, der har været brugt i Ayurvedisk medicin i årtusinder. Det stammer fra frøene på den Ayurvediskebabchi-plante (PsorealeaCorylifolia). Bakuchiol hjælper ligesom retinol med at øge cellefornyelsen hvilket resulterer i en glattere og mere ensartet teint/hudfarve.

Bakuchioloil repræsenterer guldstandarden og er REACH registreret igennem omfattende sikkerhedstests og ydeevne. Denne høje renheds-og kvalitetsolie har også været genstand for forskellige kliniske studier bl.a. inden for bioaktiv teknologi.

En undersøgelse udført ved hjælp af Bakuchiol-olie på 17 mennesker i alderen 41-60 år over en periode på 12 uger viste en signifikant forbedring i linjer, fine rynker, pigmentering, elasticitet og fasthed uden irritation på huden såsom tørhed og følsomhed, som ellers ofte er forbundet med retinol.

Bakuchiolserummen er forstærket med en klinisk testet, standardiseret spiselig frugtekstrakt af Teminalia Chebula, som mindsker tegn på aldring, fine linjer og rynker, mørke rander omkring øjnene samt normalisering af gullig hud forårsaget af høje glycationniveauer. Derudover har denne ekstrakt også vist fordele mod forurening og blåt lys.​

Pris 365,- (30 ml)​

Beauty Sleep Hyaluronic Mist

​99,98% naturlig mist udviklet til at fremme en god nats søvn samtidig med at den gennemfugter den ofte oversete hud på halsen og decollté.

Indeholder en blanding af hampolieog æteriske olier af høj kvalitet, som har en bevist afslappende og beroligende effekt.​​

Anvendelse:

Anvendes om aftenen inden sengetid. Spray direkte på hals og decollté eller spray lidt i håndfladerne og tag en dyb indånding og dub derefter produktet på hals og decollté.

Kroppens varme hjælper med at aktivere de essentielle olier, som giver en aromaterapeutisk effekt mens du sover.​

Ingredienser:

Hyaluronsyre: Øjeblikkelig plumping effekt og fugtgivende.

Hampolie: Fremmer en afslappende søvn i en stresset hverdag.

Lavendel: Hjælper med at komme i en dyb søvn ved at påvirke dit nervesystem til at slappe afog sænke din hjerterytme.

Lægebaldrian: Brugt i århundreder til at hjælpe med en afslappende søvn og til at berolige et overaktivt sind.​

Pris 199,- (45 ml)​

Hyaluronic Plumping Primer


​Balance Me unikke formulering er designet til at øge fugtniveauet på overfladen af ​​huden såvel som at trænge ned i de dybere lag af huden. Resultaterne er et glattere, fyldigere og mere forynget udseende. 96% af kvinderne sagde, at den absorberer let ind i huden * 83% af kvinderne følte, at deres hud var mere hydreret efter 28 dage * "Min hud føles og ser så meget bedre ud. Jeg kunne faktisk mærke min hud blive strammere / fastere efter påføring. "

Balance Me Panel medlemmer 

​​

Beskrivelse:

En primer, der perfektionerer og hydrerer; designet til at minimere dannelsen af forstørrede porer, glatte fine linjer og give førsteklasses hud som basis for makeup. Kombinationen af to molekylvægte af hyaluronsyre, Acmella Oleracea – ofte hyldet som et naturligt alternativ til botox på grund af dets udglattende effekt og naturlige stramning af huden – gør at vores nye primer fugter effektivt i de dybere lag af huden, samtidigt med, at den giver fylde og løfter huden, mindsker fine linjer og giver en fejlfri og flot hud.

​​

Sådan bruges primer

• Efter påføring af fugtighedscreme, påfør/klap en mængde primer på størrelse med en ært på huden indtil den er fuldt trukket ind i huden. Koncentrer dig om områder med forstørrede porer eller ekspressionslinjer.

• Kan bæres alene for smuk, ensartet og fejlfri hud eller under make-up

• Tillad primer at trække ind og anvend derefter din yndlingsmakeup.

Hvem er det til?

Hyaluronic Plumping Primer er fantastisk til dem med dehydreret hud, forstørrede porer og fine linjer, idet den sørger for langsigtet hydrering og har en øjeblikkelig udglattende effekt, samtidig med at den giver huden en perfekt make-up base.

Pris 249,- (30 ml)​

​Collagen Boost Moisturiser

​Balance Me Collagen Boost fugtighedscreme styrker og fremmer hudens evne til at reparere og genopbygge sig selv, idet den indeholder et banebrydende naturligt peptidkompleks, der flytter grænserne for naturlig skønhed til et nyt niveau for effektiv hudpleje mod aldringstegn.

​​

Beskrivelse:

Collagen Boost Moisturiser, en opbyggende og gennemfugtende daglig fugtighedscreme, der indeholder Balance Me unikke tripeptidkompleks, som booster collagen og fremmer hudens evne til at reparere og genopbygge sig selv. Blandingen af æteriske olier fra neroli, frankincense og rose geranium styrker hudens fylde, mens en koncentreret blanding af aktive botaniske olier, herunder abyssinsk, kukuinød, hybenrose og hjulkrone tilfører huden essentielle Omega-fedtsyrer. Ingredienserne arbejder sammen om at støtte de enkelte hudceller og giver beskyttelse på flere niveauer mod for tidlig aldring. Resultatet: en fastere, mere fyldig hud med et glattere udseende.

​​

Sådan bruges det: Fordel et jævnt lag creme på renset ansigt, hals og décolleté om morgenen og aftenen.

Top-tip: Påfør en pænt lag før sengetid for at lade de naturlige peptider blive optaget i ro og mag i løbet af natten. Vågn op med en fyldig og flot hud i balance med smuk udstråling og med fornyet spændstighed.

Pris kr. 270,- ( 50 ml)

​Congested Skin Sheet Mask

VEGANSK

BÆREDYGTIG

BIONEDBRYDELIG

Balance Me har skabt denne sorte bambuskulmaske med naturligt aktive ingredienser designet specielt til at balancere, berolige og lindre kombinationshud, udtaler Rebecca og Clare Hopkins, søstre og medstiftere af Balance Me.

Hvordan virker det?

Denne sorte bambustrækulsmaske udrenser og absorberer urenheder. Pletter og inflammation bliver beroliget, uden at det forårsager tørhed eller irritation. Huden efterlades i skøn balance, fugtet og renset. Masken er udviklet til fedtet hud, der er disponeret for urenheder og tilstopninger, men den blide formel virker også beroligende på hud, der er øm eller irriteret af sol, forurening eller stress.

Nøgleingredienser og fordele

Hver maske er gennemvædet af en blanding af naturligt udvundet botanisk aktive ingredienser og blide konserveringsmidler og leverer øjeblikkelige resultater:

  • ​Zink PCA – er udledt af planter og absorberer overskydende talg, holder huden mat og bringer den tilbage i balance.
  • Hyaluronsyre – der også findes naturligt i huden, holder 1000x sin vægt i vand og hjælper huden indefra ved øjeblikkeligt at fugte, udglatte og give fylde.
  • Troldenød - er en naturlig astringent, der bruges til at opstramme huden og lindre inflammation.
  • Allantoin (findes naturligt i roden fra lægeplanten kulsukker) - Er kendt for sin beroligende virkning, reduktion af rødme og fugtighedsgivende egenskaber.
  • Aloe Vera - beroliger og styrker huden, og fugter samtidigt forsigtigt uden at fedte huden.

4 masker – 4 x 20 ml

Kr. 155,-

Sådan bruges masken

  1. Fold forsigtigt masken ud og anvend den på renset, tør hud.
  2. Juster masken, så den passer rundt om øjne, næse og konturen af dit ansigt.
  3. Slap af og nyd din Balance Me-tid i 15-20 minutter.
  4. Fjern masken og massér forsigtigt alt overskydende produkt på ansigt og hals indtil det absorberes af huden.

Skal ikke skylles af!

Miljøvenlig

Denne 98,8% naturlige sheet maske er ikke kun sund og sikker for huden, men også sikker for vores miljø. Maskens stof er en bionedbrydelig fiber fremstillet af en masse af karboniseret sort bambuskul. Brugen af denne fiber i masken ikke kun fremmer produktets effektivitet (den er mere åndbar og renser i dybden, selv uden de ekstra ingredienser), men hjælper også med at eliminere de negative miljøpåvirkninger, der er mere almindelig i andre kommercielt tilgængelige masker.

​Vitamin C Repair Serum 30 ml

​Naturlig hjælp til hudens elasticitet, pigmentering og udstråling

C-vitamin betragtes som en anti-aging superstar blandt dermatologer, og har i de senere år set en stigning i popularitet inden for skønhedssektoren. Og som følge af den innovative videnskabelige udvikling i naturlig hudpleje, lancerer Balance Me deres nye Vitamin C Repair Serum

Der har været mange C-vitamin-præparater på marked i de seneste år ‘, forklarer Clare Hopkins, medstifter af Balance Me “, men de aktive ingredienser var delvist syntetiske, og vi ønskede et helt naturligt produkt, så vi besluttede, at vi hellere ville vente. Sidste år var der nogle gennembrud i naturligt aktive ingredienser, så vi vidste, at dette var det rigtige tidspunkt for os. Vores mål var at hjælpe hudens elasticitet, pigmentering og udstråling. Vi har brugt dette produkt dagligt i to måneder nu og kan se en synlig forskel i vores egen ansigtshud.

HVAD GØR DEN?

Denne kraftfulde, letvægtsserum er designet til at være intensivt fugtgivende, booste indefra og lysne din hud samtidigt med at den hjælper med at reducere pigmentpletter og ujævn hudfarve.

HVEM ER DEN TIL?

Vitamin C Repair Serum er primært designet til at håndtere moden huds anti-aging behov, men enhver, der har hyperpigmentering, eller ønsker at modvirke solskader og ønsker mere strålende og glødende hud bør introducere denne serum i deres hudplejerutine.

HVORDAN VIRKER DEN

Serummets virkning kommer fra en omhyggeligt kalibreret kombination af botanisk aktive ingredienser.

Tekst til produktsiden under ansigtsprodukter anti – ageing

C-vitamin betragtes som en anti-aging superstar blandt dermatologer, og har i de

senere år set en stigning i popularitet inden for

skønhedssektoren. Og som følge af den innovative

videnskabelige udvikling i naturlig hudpleje, lancerer

Balance Me deres nye Vitamin C Repair Serum.

Yderligere information om serum klik på PDF ( link til PDF)

Pris kr. 310,- ( 30 ml)

​Nyhed Gradual Taning Drops 30 ml

​Gradual Tanning Drops giver en smukt sol - kysset teint. Velegnet til både ansigt og krop, man skal blot tilføje 1 til 3 dråber til sin foretrukne ansigt eller kropsfugtighedscreme, dag eller nat. Formuleret med en 100% naturligt udvundet DHA, vil man opnå en sund, naturlig og smuk solbrændt hud uden ubehagelig lugt. og solskader. Der er tilføjet i en blanding af fugtgivende E-vitamin og beroligende Aloe Vera for at sikre, at huden er næret. Desuden er den velegnet til veganer og vegetarer. Sige goddag til en naturligt solbrun hud, uden at skulle træde ud i solen.

Hvordan virker det?

DHA er sukker, der reagerer med aminosyrerne i keratin, hudens hovedkomponent. Disse reaktioner er kendt som melanoidiner og ligger i en farveskala fra gul til brun. Den endelig farve, der opnås med DHA, afhænger af den enkelte persons hudtype, hvilket forklarer, hvorfor ikke alle ender med samme farveniveau,

selvom de bruger det samme produkt. DHA-niveauet er højeste niveau, så 2 dråber giver en fin sommerglød og 3 dråber vil give dybere solbrun farve, afhængig af hudfarve og type.

Sådan bruges den

Du skal blot tilføje 1-3 dråber til din ansigts- eller kropscreme – afhængigt af, hvor dyb solbrun farve, du ønsker – som en del af din daglige rutine morgen eller aften.

Læs mere her

Eller se PDF

balanceme

Nyhed Restore and Replenish Overnight Repair Mask 50 ml

Giver fylde, udglatter og tilføjer huden en flot glød.

”En rig natmaske, der sikrer, at man vågner op med gennemfugtet og næret hud og en ensartet smuk teint."

Restore and Replenish Overnight Repair Mask er det seneste produkt i den ikoniske Collagen Boost serie fra Balance Me. Denne mirakelmaske indeholder mærkets unikke og supereffektive naturlige peptidkompleks udvundet af bl.a. ærter, som øger kollagen- og elastinproduktion, plus to nye ekstrakter, Day Moist og Aurealis ™ fra Marokkanske Bitter Orange blomster.

Day Moisture + Extract er en sofistikeret ingrediens, der øger produktion af hyaluronsyre i

epidermis samt tilskynder udskillelsen af disse nydannede molekyler i den ekstra-cellulære

matrix.

Takket være sin væskebindende egenskab, booster hyaluronsyren vævets fugtniveau og giver dermed huden fylde, så fine linjer mindskes og resulterer i en glattere og mere ensartet hud.

Læse yderligere under collagen boost serien! 

Nyhed Collagen Boost Flash Cleanser Micheller Water 180 ml

Renser, lindrer og klarer

”En hurtig og nem måde at rense og klare huden, og samtidig øge kollagen og elastin produktionen." Udtalt af Rebecca Hopkins – medstifter af Balance Me.

Efter successen med Balance Me to første produkter i Collagen Boost serien Restore Cream Cleanser & Restore Face Cream, som blev lanceret i 2015, er Balance Me meget glade for at kunne lancere Collagen Boost Flash Cleanse Micellar Water. Den er hurtigere og lettere at bruge end ansigtsservietter og et meget bedre alternativ til en hurtig måde at rense huden samt fjerne snavs og make-up.

Flash Cleanse Micellar Water er en nem og problemfri måde at fjerne make-up og snavs på. Og det er mere end bare en miceller vand; Collagen Boost Flash Cleanse Miceller Water’s unikke peptid kompleks booster hudens kollagen og elastin produktion, mens Kamille beroliger, Bergamot forbedrer en kedelig ansigtsfarve – og Neroli og Mandarin Olier fremmer sundere hud ved at tilskynde celle regenerering.

Perfekt til:

Fjernelse af make-up og snavs i en flash, samtidig med at den styrker hudens udstråling.


Sådan bruges den:

Påfør to pump på vatrondeller og tør forsigtigt over ansigtet, indtil make-up er fjernet. Meget nem og praktisk emballage.​

Se yderligere under selve produktbeskrivelser under ansigt!

Nyhed Collagen Boost Restore & Replenish serien​

Efter to års udvikling, kan disse to nye produkter endelig lanceres. De er proppet med et helt nyt naturligt peptid kompleks, som flytter grænserne for, hvilke resultater botanisk udvundet ingredienser kan skabe. To nye produkter, som forebygger aldringstegn, giver effektiv beskyttelse på flere niveauer, og som resulterer i flot, sund og smuk hud.

Det er Balance Me mest effektive produkter indtil dato i kraft af det videnskabeligt udviklede peptid kompleks, der fører naturlig skønhed op på et forbløffende og nyt niveau og er skabt til at beskytte og bevare hudcellernes sunde og ungdommelige struktur.

De to produkter i Collagen Boostindeholder Balance Me unikke og supereffektive naturlige nye peptid kompleks, som indeholder fire fantastiske ingredienser:

tripeptid, ærtepeptid, hyaluronsyre og brombærbladekstrakt. Disse stærke ingredienser udgør en komplet kilde til essentielle aminosyrer og en af de mest effektive tripeptidbindinger (kaldet G-P-Hy), som beviseligt øger collagensyntesen i markant grad og styrker samt beskytter hudens struktur.

Dette skaber en glattere og mere fyldig hudflade og beskytter huden på flere niveauer mod for tidlig aldring.

Effekten af dette innovative peptidkompleks fremmes af indholdet hyalluronsyre, som har en forbløffende evne til at binde 1.000 gange sin egen vægt i vand og dermed fylde ud og udglatte fine linjer på hudens overflade. Det antioxidantrige brombærblad­ekstrakt giver også uovertruffen beskyttelse mod nedbrydningen af elastin og collagen og neutraliserer frie radikaler, som skyldes miljøpåvirkning som f.eks. UV-stråling og forurening.

​RESTORE AND REPLENISH CREAM CLEANSER

Blid, lindrende og udglattende

Designet til at fjerne alle spor af makeup og urenheder uden at efterlade tørhed eller irritation i huden, men i stedet efterlade en blød og strålende hud. Produktet indeholder Balance Me banebrydende naturlige peptidkompleks, som flytter grænserne for naturlig, effektiv hudpleje mod aldringstegn. Fantastisk til blidt at fjerne øjenmakeup!​

Med sin opløftende blanding af æteriske olier fra neroli og frankincense og magnoliebladekstrakt fjerner Restore and Replenish Cream Cleanseral makeup og efterlader huden næret og dugfrisk. Produktet indeholder Balance Me unikke naturlige peptidkompleks mod aldringstegn foruden Balance Me koncentrerede blanding af aktive botaniske og blødgørende plante ”smørtyper”, som er fyldte med essentielle fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer.

RESTORE AND REPLENISH FACE CREAM

Giver naturligt fast, glat og fyldig hud

Balance Me Collagen Boost fugtighedscreme styrker og fremmer hudens evne til at reparere og genopbygge sig selv, idet den indeholder et banebrydende naturligt peptidkompleks, der flytter grænserne for naturlig skønhed til et nyt niveau for effektiv hudpleje mod aldringstegn.

Omdrejningspunktet for Balance me to nye Collagen Boost produkter er Restore and Replenish Face Cream, en opbyggende og gennemfugtende daglig fugtighedscreme, der indeholder Balance Me unikke tripeptidkompleks, som booster collagen og fremmer hudens evne til at reparere og genopbygge sig selv. Blandingen af æteriske olier fra neroli, frankincense og rose geranium styrker hudens fylde, mens en koncentreret blanding af aktive botaniske olier, herunder abyssinsk, kukuinød, hybenrose og hjulkrone tilfører huden essentielle Omega-fedtsyrer. Ingredienserne arbejder sammen om at støtte de enkelte hudceller og giver beskyttelse på flere niveauer mod for tidlig aldring. Resultatet: en fastere, mere fyldig hud med et glattere udseende.

Nyhed Rose Otto Body Balm 150 ml

Forkæl din hud med silkeblød balm

Balance me 100% naturlige, rigt fugtgivende, himmelsk

duftende kropsbalsam er perfekt til tør og meget sensitiv hud.

Den styrker hudens naturlige elasticitet og nærer med et

slør af hud afkølende fugt.


Rose Otto Body Balm var et af ​​de oprindelige Balance Me produkter, der blev lanceret i 2005. Den er perfekt som aftersun balsam eller som en intenst fugtgivende balsam til følsom, tør eller sensitiv hud.

Den ny udviklede Rose Otto Body Balm anvendes mere innovative, 100% naturlige ingredienser, som hjælper med at holde følsom og sensitiv hud blød, smidig og mættet. Balance Me har indkøbt et nyt højkvalitets vitamin E botanisk kompleks, som indeholder potente antioxidanter til at beskytte og reparere huden. Arktiske multebær er blevet tilføjet; de har et højt indhold af antioxidanter. Denne balsam indeholder
også en trio af beroligende og anti-inflammatoriske olier; Lavendel, mandarin og kamille, kombineret med den ultra-healende hybenrose olie.

Nyhed Super Toning Body Polish

Naturligt rensende og blødgørende


En forfriskende, opstrammende, antioxidant rig krops polish med malede valnødder; udviklet til at opstramme, fugte og glatte mens den også renser og eksfolierer. Denne Balance mespa-inspirerede 'super' blanding af enebær, geranium, lavendelog bergamot olie giver din hud en mini work-out hver gang du masserer det på hele kroppen.


Balance Me er glade for at lancere ​​deres nye Super Toning Body Polish; udviklet til deres prisvindende og storsælgende Super Toning serie. Super Toning Body Polish er en effektiv, genoprettende ’hud-frelser’ som balancerer, udrenser og styrker områder tilbøjelige til uens tone.


Takket være den unikke blanding af naturligt aktive æteriske olier, arbejder Super Toning Body Polish på at forbedre hudens tone samt blødgøre, glatte og fremme god cirkulation.
Du vil nyde den spa-inspirerede blanding af enebær, geranium, lavendel og bergamot. Nyd den energigivende aroma duft, massér den ind i våd hud. Valnød peeler blidt døde hudceller væk og styrker cellefornyelsen, hvilket efterlader en ultra-glat og tonet hud. Brug tid på dine overarme,
baller, hofter og lår til at forbedre tone og smidighed. 

Nyhed Revitalising Hand & Body Wash and Lotion

Naturligt rensende og revitaliserende

Revitalising Hand & Body Wash og Lotion duo giver den perfekte kombination af naturligt skummende håndsæbe og plejende håndlotion, med en varm, opløftende, unisex duft i nye, smukke hvide flasker.

 En naturligt forfriskende og afbalancerende duo til at rense, blødgøre og fugte huden; udviklet til at kunne bruges til selv den mest følsomme hud. Indeholder en blidt skummende og fugtgivende skræddersyet blanding af friske citrus æteriske olier. De giver huden en daglig dosis af hud-afkølende fugt.

Den opløftende og sofistikerede aroma er blevet skabt ved at bruge fire æteriske olier; beroligende mandarin med detoxing grapefrugt, balancerende bergamot og sød orange, samt en antydning af mynte for at give en smuk, forfriskende og kompleks ’feel good’ duft.

Den nye emballage og ny Balance Me rebranding sikrer, at produkterne ser godt ud i ethvert badeværelse. 

Vitamin C Repair Serum 30 ml

Naturlig hjælp til hudens elasticitet, pigmentering og udstråling

C-vitamin betragtes som en anti-aging superstar blandt dermatologer, og har i de senere år set en stigning i popularitet inden for skønhedssektoren. Og som følge af den innovative videnskabelige udvikling i naturlig hudpleje, lancerer Balance Me deres nye Vitamin C Repair Serum

Der har været mange C-vitamin-præparater på marked i de seneste år ‘, forklarer Clare Hopkins, medstifter af Balance Me “, men de aktive ingredienser var delvist syntetiske, og vi ønskede et helt naturligt produkt, så vi besluttede, at vi hellere ville vente. Sidste år var der nogle gennembrud i naturligt aktive ingredienser, så vi vidste, at dette var det rigtige tidspunkt for os. Vores mål var at hjælpe hudens elasticitet, pigmentering og udstråling. Vi har brugt dette produkt dagligt i to måneder nu og kan se en synlig forskel i vores egen ansigtshud.​

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077