​beauty that works naturally

Bakuchiol Smoothing Serum

​Bakuchioler et naturligt alternativ til A-vitamin, der har været brugt i Ayurvedisk medicin i årtusinder. Det stammer fra frøene på den Ayurvediskebabchi-plante (PsorealeaCorylifolia). Bakuchiol hjælper ligesom retinol med at øge cellefornyelsen hvilket resulterer i en glattere og mere ensartet teint/hudfarve.

Bakuchioloil repræsenterer guldstandarden og er REACH registreret igennem omfattende sikkerhedstests og ydeevne. Denne høje renheds-og kvalitetsolie har også været genstand for forskellige kliniske studier bl.a. inden for bioaktiv teknologi.

En undersøgelse udført ved hjælp af Bakuchiol-olie på 17 mennesker i alderen 41-60 år over en periode på 12 uger viste en signifikant forbedring i linjer, fine rynker, pigmentering, elasticitet og fasthed uden irritation på huden såsom tørhed og følsomhed, som ellers ofte er forbundet med retinol.

Bakuchiolserummen er forstærket med en klinisk testet, standardiseret spiselig frugtekstrakt af Teminalia Chebula, som mindsker tegn på aldring, fine linjer og rynker, mørke rander omkring øjnene samt normalisering af gullig hud forårsaget af høje glycationniveauer. Derudover har denne ekstrakt også vist fordele mod forurening og blåt lys.​

Pris 365,- (30 ml)​

Beauty Sleep Hyaluronic Mist

​99,98% naturlig mist udviklet til at fremme en god nats søvn samtidig med at den gennemfugter den ofte oversete hud på halsen og decollté.

Indeholder en blanding af hampolieog æteriske olier af høj kvalitet, som har en bevist afslappende og beroligende effekt.​​

Anvendelse:

Anvendes om aftenen inden sengetid. Spray direkte på hals og decollté eller spray lidt i håndfladerne og tag en dyb indånding og dub derefter produktet på hals og decollté.

Kroppens varme hjælper med at aktivere de essentielle olier, som giver en aromaterapeutisk effekt mens du sover.​

Ingredienser:

Hyaluronsyre: Øjeblikkelig plumping effekt og fugtgivende.

Hampolie: Fremmer en afslappende søvn i en stresset hverdag.

Lavendel: Hjælper med at komme i en dyb søvn ved at påvirke dit nervesystem til at slappe afog sænke din hjerterytme.

Lægebaldrian: Brugt i århundreder til at hjælpe med en afslappende søvn og til at berolige et overaktivt sind.​

Pris 199,- (45 ml)​

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077