​beauty that works naturally

balanceme

Nyhed Restore and Replenish Overnight Repair Mask 50 ml

Giver fylde, udglatter og tilføjer huden en flot glød.

”En rig natmaske, der sikrer, at man vågner op med gennemfugtet og næret hud og en ensartet smuk teint."

Restore and Replenish Overnight Repair Mask er det seneste produkt i den ikoniske Collagen Boost serie fra Balance Me. Denne mirakelmaske indeholder mærkets unikke og supereffektive naturlige peptidkompleks udvundet af bl.a. ærter, som øger kollagen- og elastinproduktion, plus to nye ekstrakter, Day Moist og Aurealis ™ fra Marokkanske Bitter Orange blomster.

Day Moisture + Extract er en sofistikeret ingrediens, der øger produktion af hyaluronsyre i

epidermis samt tilskynder udskillelsen af disse nydannede molekyler i den ekstra-cellulære

matrix.

Takket være sin væskebindende egenskab, booster hyaluronsyren vævets fugtniveau og giver dermed huden fylde, så fine linjer mindskes og resulterer i en glattere og mere ensartet hud.

Læse yderligere under collagen boost serien! 

Nyhed Collagen Boost Flash Cleanser Micheller Water 180 ml

Renser, lindrer og klarer

”En hurtig og nem måde at rense og klare huden, og samtidig øge kollagen og elastin produktionen." Udtalt af Rebecca Hopkins – medstifter af Balance Me.

Efter successen med Balance Me to første produkter i Collagen Boost serien Restore Cream Cleanser & Restore Face Cream, som blev lanceret i 2015, er Balance Me meget glade for at kunne lancere Collagen Boost Flash Cleanse Micellar Water. Den er hurtigere og lettere at bruge end ansigtsservietter og et meget bedre alternativ til en hurtig måde at rense huden samt fjerne snavs og make-up.

Flash Cleanse Micellar Water er en nem og problemfri måde at fjerne make-up og snavs på. Og det er mere end bare en miceller vand; Collagen Boost Flash Cleanse Miceller Water’s unikke peptid kompleks booster hudens kollagen og elastin produktion, mens Kamille beroliger, Bergamot forbedrer en kedelig ansigtsfarve – og Neroli og Mandarin Olier fremmer sundere hud ved at tilskynde celle regenerering.

Perfekt til:

Fjernelse af make-up og snavs i en flash, samtidig med at den styrker hudens udstråling.


Sådan bruges den:

Påfør to pump på vatrondeller og tør forsigtigt over ansigtet, indtil make-up er fjernet. Meget nem og praktisk emballage.​

Se yderligere under selve produktbeskrivelser under ansigt !

Nyhed Collagen Boost Restore & Replenish serien​

Efter to års udvikling, kan disse to nye produkter endelig lanceres. De er proppet med et helt nyt naturligt peptid kompleks, som flytter grænserne for, hvilke resultater botanisk udvundet ingredienser kan skabe. To nye produkter, som forebygger aldringstegn, giver effektiv beskyttelse på flere niveauer, og som resulterer i flot, sund og smuk hud.

Det er Balance Me mest effektive produkter indtil dato i kraft af det videnskabeligt udviklede peptid kompleks, der fører naturlig skønhed op på et forbløffende og nyt niveau og er skabt til at beskytte og bevare hudcellernes sunde og ungdommelige struktur.

De to produkter i Collagen Boostindeholder Balance Me unikke og supereffektive naturlige nye peptid kompleks, som indeholder fire fantastiske ingredienser:

tripeptid, ærtepeptid, hyaluronsyre og brombærbladekstrakt. Disse stærke ingredienser udgør en komplet kilde til essentielle aminosyrer og en af de mest effektive tripeptidbindinger (kaldet G-P-Hy), som beviseligt øger collagensyntesen i markant grad og styrker samt beskytter hudens struktur.

Dette skaber en glattere og mere fyldig hudflade og beskytter huden på flere niveauer mod for tidlig aldring.

Effekten af dette innovative peptidkompleks fremmes af indholdet hyalluronsyre, som har en forbløffende evne til at binde 1.000 gange sin egen vægt i vand og dermed fylde ud og udglatte fine linjer på hudens overflade. Det antioxidantrige brombærblad­ekstrakt giver også uovertruffen beskyttelse mod nedbrydningen af elastin og collagen og neutraliserer frie radikaler, som skyldes miljøpåvirkning som f.eks. UV-stråling og forurening. 

​RESTORE AND REPLENISH CREAM CLEANSER

Blid, lindrende og udglattende

Designet til at fjerne alle spor af makeup og urenheder uden at efterlade tørhed eller irritation i huden, men i stedet efterlade en blød og strålende hud. Produktet indeholder Balance Me banebrydende naturlige peptidkompleks, som flytter grænserne for naturlig, effektiv hudpleje mod aldringstegn. Fantastisk til blidt at fjerne øjenmakeup!​

Med sin opløftende blanding af æteriske olier fra neroli og frankincense og magnoliebladekstrakt fjerner Restore and Replenish Cream Cleanseral makeup og efterlader huden næret og dugfrisk. Produktet indeholder Balance Me unikke naturlige peptidkompleks mod aldringstegn foruden Balance Me koncentrerede blanding af aktive botaniske og blødgørende plante ”smørtyper”, som er fyldte med essentielle fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer.

RESTORE AND REPLENISH FACE CREAM

Giver naturligt fast, glat og fyldig hud

Balance Me Collagen Boost fugtighedscreme styrker og fremmer hudens evne til at reparere og genopbygge sig selv, idet den indeholder et banebrydende naturligt peptidkompleks, der flytter grænserne for naturlig skønhed til et nyt niveau for effektiv hudpleje mod aldringstegn.

Omdrejningspunktet for Balance me to nye Collagen Boost produkter er Restore and Replenish Face Cream, en opbyggende og gennemfugtende daglig fugtighedscreme, der indeholder Balance Me unikke tripeptidkompleks, som booster collagen og fremmer hudens evne til at reparere og genopbygge sig selv. Blandingen af æteriske olier fra neroli, frankincense og rose geranium styrker hudens fylde, mens en koncentreret blanding af aktive botaniske olier, herunder abyssinsk, kukuinød, hybenrose og hjulkrone tilfører huden essentielle Omega-fedtsyrer. Ingredienserne arbejder sammen om at støtte de enkelte hudceller og giver beskyttelse på flere niveauer mod for tidlig aldring. Resultatet: en fastere, mere fyldig hud med et glattere udseende.

Nyhed Rose Otto Body Balm 150 ml

Forkæl din hud med silkeblød balm

Balance me 100% naturlige, rigt fugtgivende, himmelsk

duftende kropsbalsam er perfekt til tør og meget sensitiv hud.

Den styrker hudens naturlige elasticitet og nærer med et

slør af hud afkølende fugt.


Rose Otto Body Balm var et af ​​de oprindelige Balance Me produkter, der blev lanceret i 2005. Den er perfekt som aftersun balsam eller som en intenst fugtgivende balsam til følsom, tør eller sensitiv hud.

Den ny udviklede Rose Otto Body Balm anvendes mere innovative, 100% naturlige ingredienser, som hjælper med at holde følsom og sensitiv hud blød, smidig og mættet. Balance Me har indkøbt et nyt højkvalitets vitamin E botanisk kompleks, som indeholder potente antioxidanter til at beskytte og reparere huden. Arktiske multebær er blevet tilføjet; de har et højt indhold af antioxidanter. Denne balsam indeholder
også en trio af beroligende og anti-inflammatoriske olier; Lavendel, mandarin og kamille, kombineret med den ultra-healende hybenrose olie.

Nyhed Super Toning Body Polish

Naturligt rensende og blødgørende


En forfriskende, opstrammende, antioxidant rig krops polish med malede valnødder; udviklet til at opstramme, fugte og glatte mens den også renser og eksfolierer. Denne Balance mespa-inspirerede 'super' blanding af enebær, geranium, lavendelog bergamot olie giver din hud en mini work-out hver gang du masserer det på hele kroppen.


Balance Me er glade for at lancere ​​deres nye Super Toning Body Polish; udviklet til deres prisvindende og storsælgende Super Toning serie. Super Toning Body Polish er en effektiv, genoprettende ’hud-frelser’ som balancerer, udrenser og styrker områder tilbøjelige til uens tone.


Takket være den unikke blanding af naturligt aktive æteriske olier, arbejder Super Toning Body Polish på at forbedre hudens tone samt blødgøre, glatte og fremme god cirkulation.
Du vil nyde den spa-inspirerede blanding af enebær, geranium, lavendel og bergamot. Nyd den energigivende aroma duft, massér den ind i våd hud. Valnød peeler blidt døde hudceller væk og styrker cellefornyelsen, hvilket efterlader en ultra-glat og tonet hud. Brug tid på dine overarme,
baller, hofter og lår til at forbedre tone og smidighed. 

Nyhed Revitalising Hand & Body Wash and Lotion

Naturligt rensende og revitaliserende

Revitalising Hand & Body Wash og Lotion duo giver den perfekte kombination af naturligt skummende håndsæbe og plejende håndlotion, med en varm, opløftende, unisex duft i nye, smukke hvide flasker.

 En naturligt forfriskende og afbalancerende duo til at rense, blødgøre og fugte huden; udviklet til at kunne bruges til selv den mest følsomme hud. Indeholder en blidt skummende og fugtgivende skræddersyet blanding af friske citrus æteriske olier. De giver huden en daglig dosis af hud-afkølende fugt.

Den opløftende og sofistikerede aroma er blevet skabt ved at bruge fire æteriske olier; beroligende mandarin med detoxing grapefrugt, balancerende bergamot og sød orange, samt en antydning af mynte for at give en smuk, forfriskende og kompleks ’feel good’ duft.

Den nye emballage og ny Balance Me rebranding sikrer, at produkterne ser godt ud i ethvert badeværelse. 

Nyhed Revitalising Hand & Body Wash and Lotion

Naturligt rensende og revitaliserende

Revitalising Hand & Body Wash og Lotion duo giver den perfekte kombination af naturligt skummende håndsæbe og plejende håndlotion, med en varm, opløftende, unisex duft i nye, smukke hvide flasker.

En naturligt forfriskende og afbalancerende duo til at rense, blødgøre og fugte huden; udviklet til at kunne bruges til selv den mest følsomme hud. Indeholder en blidt skummende og fugtgivende skræddersyet blanding af friske citrus æteriske olier. De giver huden en daglig dosis af hud-afkølende fugt.

Den opløftende og sofistikerede aroma er blevet skabt ved at bruge fire æteriske olier; beroligende mandarin med detoxing grapefrugt, balancerende bergamot og sød orange, samt en antydning af mynte for at give en smuk, forfriskende og kompleks ’feel good’ duft.

Den nye emballage og ny Balance Me rebranding sikrer, at produkterne ser godt ud i ethvert badeværelse.

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077

En del af Balance Me UK