​beauty that works naturally

​Rose otto face oil

Glat årene væk med beskyttende og genopbyggende nøddefri Rose Otto ansigtsolie. Sart hud beroliges, styrkes og får mere fyldighed.

 

Beskrivelse

Balance Me har udviklet en ansigtsolie specielt til dem, der lider af følsom og sart hud, som har brug for beroligende og styrkende ingredienser.

100 % naturlig Rose otto ansigtsolie er blanding af pressede olier, som arbejder for at styrke sart hud.

Ansigtsolien er en luksuriøs blanding af rene rosenolier, der kombineres rose otto rosen med geranium og palma rosa.
Rosenolie er et naturligt cytophylactic, der bidrager til at styrke svækket
hud og stimulere celleproduktion. Rose hjælper også med at afbalancere huden, stoppe overskydende talg og genoprette den naturlige balance i huden.

For at hjælpe sart og følsom hud, har Balance Me fokuseret på teksturen for at skabe en sofistikeret og smuk finish på huden. For at skabe denne blide og meget blødgørende ansigtsolie indeholder den oliven squaline, olivenolie og Abysinnian olie, som er med til at give en blank, luksuriøs konsistens, der virkelig nærer.
For at berolige og styrke huden, er der brugt havre olie, mens stjerneblomst olie hjælper med at reducere rødme, lette betændelse og fugte tør eller beskadiget hud. Kombineret med den helbredende egenskab fra hyben olie, gendanner disse æteriske olier smidighed, elasticitet og tone i træt og trist hud. Rig på essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter takket være Artic multebær.


Rosen er dronningen af ​​blomster, når det kommer til hudpleje, og derfor er den blevet brugt i hundredvis af år i skønhedsverdenen. Rosen otto ansigtsolie har en meget lys, naturlig og sofistikeret rosenduft.

 

Pris kr. 365,- (30 ml)

 

Ingredienser:

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Camellia oleifera (Camellia) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Canina (hyben) Frugt Oil, Crambe abyssinica (abyssinier) Seed Oil, Hjulkrone Officinalis (Hjulkrone) Seed Oil, Cucumis Sativus (agurk) Frugt Oil, Viola odorata (Violet) Leaf Oil, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower
Extract, Squalane (Olive) , Rubus chamaemorus (multebær) Seed
Oil, Tocopherol (Natural vitamin E), Pelargonium roseum asperum (Rose
Geranium) Flower Oil *, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Leaf Oil
*, Rosa Damascena (Rose Otto) Flower Oil *, Limonene
**, Linalool **, geraniol **, Citral **, citronellol **, Eugenol **, Farnesol
**

* naturlige rene æteriske olie
** naturligt forekommende i æteriske olier

 

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077