​beauty that works naturally

Krop

 

Balance me kropsserie omfatter nogle af deres bedst sælgende, prisbelønnede produkter.  Tilbyder yderst effektive hudplejeløsninger til hele kroppen.

 

Nourish

Forkæl din krop med denne udglattende og gennemfugtende serie, som forebygger solskader og meget tør hud og minimerer de synlige aldringstegn og arvæv.

 

Toning

Denne allerførste specialblanding, som blev skabt af medgrundlæggeren Clare, emmer af udglattende luksus. Den opstrammer huden dag for dag, afhjælper områder med tendens til at blive matte og ujævne som f.eks.

overarme, hofter, bagdele og lår.

 

Energise

Svøb din krop og dine sanser i vores udsøgt velduftende rose otto-serie, som er udviklet specielt til behandling af selv de mest sensitive og modne hudtyper med den daglige dosis silkeblød og gennemfugtende luksus.

 

Relax

Revitalising Hand & Body Wash og Lotion duo giver den perfekte kombination af​ naturligt skummende håndsæbe og plejende håndlotion, med en varm, opløftende, unisex duft i nye, smukke hvide flasker.

 

Vitality

Balance me har taget de mest spændende fornyelser inden for naturlig hårpleje og skabt denne resultatorienterede duo. Med de nærende, friske æteriske olier fra bl.a. grapefrugt og mandarin vil dine lokker dufte, føles og se bedre ud end nogensinde før!

 

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077