​beauty that works naturally

​Om Maria Svane

Jeg har skabt virksomheden Maria Svane ud fra en vision om at tilbyde skincare produkter på det danske marked, med fokus på høj kvalitet og renhed. Det betyder, at du som kunde hos Maria Svane altid kan være sikker på produkter af god kvalitet, hvor de aktive ingredienser har en virkning og gør en reel forskel. De skal både tilføre sundhed og velvære på en gang.

Du kan være tryg ved mine produktvalg uden at skulle stille spørgsmål. Jeg fokuserer på, at de skal være mildt konserverede og helt uden parabener samt indeholde effektive ingredienser som primært er naturlige (f.eks. æteriske olier, bæreolier, urter og vitaminer).

Tag vare på dig selv

Skønhed og velvære handler om en feel goodfornemmelse. Det er vigtigt for mig, at vi som mennesker tager vare på os selv og vores krop.

Vælg dine produkter med omhu og gå efter den gode kvalitet.

Din hud og din krop skal du have resten af livet så det kan godt betale sig at investere i den. Se på det i et nyt perspektiv: Drop ind i mellem et par nye sko og køb i stedet et kvalitets hudplejeprodukt din hud viser du frem hele tiden.

Ved regelmæssigt brug af kvalitets skincare, bevarer du din hud sund og velplejet. Det er altid nemmere, billigere og bedre at forbygge end først at begynde når skaderne er kommet, pga. manglende pleje eller beskyttelse.

Husk huden er kroppens største organ

Huden afspejler om din krop er i balance.

Sæt pris på dig selv og forkæl dig selv. Når du fokuserer på dig selv og alle de positive ting ved din krop, udstråler du mere glæde, ro og sundhed. En god udstråling er vigtigere end så meget andet tænk på, hvornår du selv har bemærket en anden med god udstråling.

Tæt og relevant sparring til forhandlere

Det er vigtigt for mig at opbygge tætte relationer til de forhandlere, der sælger Maria Svane's produktserier. Her er professionel rådgivning og sparring i centrum og enhver forhandler kan trække på den viden, erfaring og kompetence jeg har opbygget gennem mange år i branchen.

Jeg er oprindeligt uddannet materialist og har i mere end 25 år arbejdet med forskellige sider af skønhed og velvære branchen. Jeg har gennem mine forskellige funktioner, som bl.a. salgs- og marketingchef og ansvarlig for Matas elevuddannelse, altid lagt stor vægt på en tæt kontakt og sparring til kunden.

Mange hilsener

Maria Svane Kock

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077