​beauty that works naturally

​Clare og Rebecca Hopkins grundlagde Balance Me i 2005.

Søstrene forlod deres respektive virksomheder og PR-karrierer og lod sig omskole inden for det holistiske område i jagten på en bedre balance mellem arbejde og fritid. De fremstillede produkter i deres køkken som del af deres projekt med at dyrke et liv i balance, da de blev opdaget af et stormagasin på hovedgaden i London. Inden der var gået et år solgte de deres produkter overalt i Storbritannien. Sian Jones sluttede sig til dem og tilførte varemærket sin store erfaring inden for detailhandel og aromaterapi.

​Balance me brochure klik her

Historien om Balance Me

Balance Me er en både naturlig og sofistikeret ansigts- og kropsplejeserie fra Storbritannien, som styrker huden, har terapeutiske
egenskaber og beskytter den dyrebare og sarte hud mod belastningerne i hverdagen. Balance Me produkterne handler ikke kun om en sund livsstil, men skaber fantastiske resultater.

Balance Me blev skabt ud af passionen for at udvikle en naturlig og samtidig sofistikeret britisk hudplejeserie, som
indeholdt styrkende ingredienser og havde velgørende egenskaber, som kunne beskytte vores værdifulde hud mod hverdagens belastninger. Vores produkter er propfyldte af rene, naturlige aktive stoffer og ekstrakter foruden moderne sammensætninger af æteriske olier, som giver dig optimal velvære og naturlig skønhed. Vi har skabt en luksuriøs serie, som stadig er overkommelig i pris, fordi vi mener, at du skal kunne bruge produkterne hver dag og dermed opleve fordelene af dem til fulde.

From kitchen table to international brand

For de engelske søstre Rebecca og Clare Hopkins, skaberne af Balance Me, handlede oprettelsen af Balance Me ikke blot om,
at de havde opdaget et hul i markedet for en naturlig og enkel bade- og kropsserie, som kunne fås til fornuftig pris og var kendetegnet ved luksuriøs
aromaterapi. Det handlede også om, at de her så muligheden for at ændre den måde, de levede deres liv på. Firmaet blev grundlagt i 2005, efter  at ledende fashion detailforretning havde bestilt 200 eksfolieringsbehandlinger til de VIP’er, som deltog i lanceringen af butikkens skoafdeling. Behandlingerne blev fremstillet i søstrenes køkken, og dette var det spæde startskud til virksomheden, som senere samme år fik sin første faste stand i selvsamme butik. Sian Jones blev tilknyttet firmaet året efter, hvor et engelsk stormagasin havde fået øje på produkterne på Oxford Street og nu tilbød at distribuere dem til hele landet. I dag kan Balance Me købes i hele Storbritannien og i udlandet, takket være solide salgs- og distributionspartnere.

Hvorfor Balance Me vælger det naturlige

• Balance Me går op i naturlig hudpleje med hud og hår! Balance Me produkter er propfulde af rene, naturlige og aktive
stoffer og ekstrakter foruden styrkende og aromatiske blandinger af æteriske olier, som fremmer hudens velvære og naturlige skønhed. Når du har dem foran dig ved Balance Me forhandleren, så sørg for at prøve testprodukterne, så du kan opleve de vanedannende dufte, drøje konsistens og de mange fordele produkterne har.

• Balance Me arbejder ganske enkelt med målrettet, fokus på som de kan, for at sikre, at deres naturlige ansigts- og kropsplejeprodukter indeholder naturlige ingredienser, som er naturligt udledte og ikke er syntetiske. Balance Me gør det tydeligt for dig ved hjælp af deres Balance Me Promise mærke, som angiver, hvor stor en procentdel af deres produkter, der er naturlige.

• Balance Me anvender ikke kemikalier som f.eks. parabener til konserveringsmiddel, sulfatstoffer til skumdannelse og primære petrokemikalier, som f.eks. mineral- og petroleumolier. Se Balance Me Promise for at få mere at vide om de ingredienser, vi undgår!

• Balance Me kan naturligvis bekræfte, at Balance Me produkter ikke bliver testet på dyr.​

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077