​beauty that works naturally

Super Berry Cleasing Balm

​Renser, nærer og fugter huden

Step din renserutine op med denne super lækre og luksuriøse 100% naturlige rensebalm . Balmen smelter skønt ind i huden og giver den en unik renseoplevelse med skønne naturlige aromaer, der er fantastiske for krop og sjæl. Efterlader huden opfrisket, velplejet og ren med en fornyet udstråling.​

Arktisk multebær -  Rig på de essentielle fedtsyrer Omega 3 og 6.

Jojobaolie - Helende og fugtgivende.

Hindbærkerneolie - Fugter og beskytter mod miljøfaktorer.

Havtorneolie - Rig på vitamin E, intens plejende og fugtgivende.

Pris 369,- (100g)​

Vitamin C eye cream

​Fugter, plumper og lysner huden omkring øjnene

Sig velkommen til det nyeste medlem af Vitamin C familien. Dette naturlige øjenserum lysner og mindsker mørke rande under øjnene, reducerer hævelse samt plumper og ensarter huden. Huden omkring øjnene boostes og udfyldes, så fine linjer udviskes og mindskes. Øjenserummet reflekterer lyset flot og giver huden en udstråling, som havde du fået 8 timers søvn, selv hvis det ikke er tilfældet.

Vigtige ingredienser:

Vitamin C - Naturlig antioxidant, som fugter og beskytter huden, stimulerer kollagenproduktionen og bekæmper pigmentforandringer.

Hyldeblomst - Rig antioxidant med anti inflammatoriske egenskaber, der modvirker hævelse og mørke rande under øjnene.

Grøn koffein - Energibooster huden, opfrisker, giver fornyet udstråling og mindsker hævelse.

Hyaluronsyre - Fugter, giver glød, udfylder og udglatter huden.

Mica - Lysreflekterende mineral, der giver en naturlig smuk udstråling til huden omkring øjnene.

Pris 299,- (15 ml)​

Bakuchiol Smoothing Serum

​Bakuchioler et naturligt alternativ til A-vitamin, der har været brugt i Ayurvedisk medicin i årtusinder. Det stammer fra frøene på den Ayurvediskebabchi-plante (PsorealeaCorylifolia). Bakuchiol hjælper ligesom retinol med at øge cellefornyelsen hvilket resulterer i en glattere og mere ensartet teint/hudfarve.

Bakuchioloil repræsenterer guldstandarden og er REACH registreret igennem omfattende sikkerhedstests og ydeevne. Denne høje renheds-og kvalitetsolie har også været genstand for forskellige kliniske studier bl.a. inden for bioaktiv teknologi.

En undersøgelse udført ved hjælp af Bakuchiol-olie på 17 mennesker i alderen 41-60 år over en periode på 12 uger viste en signifikant forbedring i linjer, fine rynker, pigmentering, elasticitet og fasthed uden irritation på huden såsom tørhed og følsomhed, som ellers ofte er forbundet med retinol.

Bakuchiolserummen er forstærket med en klinisk testet, standardiseret spiselig frugtekstrakt af Teminalia Chebula, som mindsker tegn på aldring, fine linjer og rynker, mørke rander omkring øjnene samt normalisering af gullig hud forårsaget af høje glycationniveauer. Derudover har denne ekstrakt også vist fordele mod forurening og blåt lys.​

Pris 365,- (30 ml)​

Beauty Sleep Hyaluronic Mist

​99,98% naturlig mist udviklet til at fremme en god nats søvn samtidig med at den gennemfugter den ofte oversete hud på halsen og decollté.

Indeholder en blanding af hampolieog æteriske olier af høj kvalitet, som har en bevist afslappende og beroligende effekt.​​

Anvendelse:

Anvendes om aftenen inden sengetid. Spray direkte på hals og decollté eller spray lidt i håndfladerne og tag en dyb indånding og dub derefter produktet på hals og decollté.

Kroppens varme hjælper med at aktivere de essentielle olier, som giver en aromaterapeutisk effekt mens du sover.​

Ingredienser:

Hyaluronsyre: Øjeblikkelig plumping effekt og fugtgivende.

Hampolie: Fremmer en afslappende søvn i en stresset hverdag.

Lavendel: Hjælper med at komme i en dyb søvn ved at påvirke dit nervesystem til at slappe afog sænke din hjerterytme.

Lægebaldrian: Brugt i århundreder til at hjælpe med en afslappende søvn og til at berolige et overaktivt sind.​

Pris 199,- (45 ml)​

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077