​beauty that works naturally

Tripeptide Plumping Cloud Cream

En ceramide, peptid-, kollagen- og hyaluronsyre-rig cremecocktail.

Denne nye creme er udviklet til at hjælpe med at forbedre elasticitet i huden, og arbejde med at fjerne tørhed i huden, samt give en flot ungdommelig hudtone. Resultatet er en fyldigere, fastere og mere ungdommelig hud samt en flottere teint.

Tænk på Tripeptid Plumping Cloud Cream som en yderst effektiv ansigtscreme, der hjælper med at give fylde og revitalisere huden under søvn – men som også kan fungere som en daglig fugtighedscreme for dem, der ønsker to gange daglig dosis hudforyngelse.

Takket være dens fjerlette tekstur er den også velegnet til den tyndere hud på halsen og dekolletagen.

En kraftfuld fyldig creme, der tilfører fugt dybt ned i huden, nærer og beroliger. Denne højaktive ansigtscreme kan prale af en daglig dosis af de vitale ingredienser, som ellers udtømmes og formindskes i huden, når vi bliver ældre.

Cremen er pakket fuld af hudforyngende tripeptider, ceramider og hyaluronsyre, derfor lover denne kraftfulde, men alligevel lette formel, at behandle de vigtigste tegn på aldring – tab af kollagen og elasticitet, dehydrering og fine linjer og rynker – på én gang.

Formuleret med en smuk let tekstur er den ideel til ansigt, hals og dekolletage. Genvind din ungdommelige elasticitet og glød i huden, samt giv en daglig genoplivning til din hud!

​​

​NØGLEINGREDIENSER:

  • Matrixyl™ Synthe'6: En tripeptid med naturlig oprindelse, der fungerer som et "fyldstof", for at hjælpe med at forfine linjer indefra og ud. Den arbejder med den naturlige struktur af hudens matrix for at producere en synlig udglattende og løftende effekt. Forskning og undersøgelser viser, at Matrixyl Synthe 6® næsten kan fordoble mængden af ​​kollagen, som vores kroppe producerer. Studier fandt ud af, at 2 % Matrixyl Synthe 6® påført to gange dagligt i fem dage øgede type I kollagen med 105 %, type III kollagen med 104 % og type IV kollagen med 42 %.​
  • Aquaxyl: fungerer som et 'anti-dehydreringsskjold' og styrker hudbarrierefunktionen. Tilbyder 3D-hydreringshydrakonceptet til cirkulation af fugt gennem alle hudlag og boosting af hyaluronsyre. Hudbarrieren forstærkes på 24 timer ved at begrænse vandtab. Resultatet er en blødere glattere hud på 28 dage med normal afskalning og udglatning af fine linjer. Dens virkningsmekanisme identificeret af kosmetogenomics, kontrollerer vandcirkulation og -reserver.​
  • Ceramider: hjælper med at genoprette hudbarriereskader og øge fugtigheden.​
  • Hyaluronsyre: hjælper med at reducere synligheden af fine linjer og rynker, hvilket skaber en udglattende og fyldig effekt.​
  • Sheasmør, Squalane, Vitamin E, Vitamin F, Aloe Vera, Meadowfoam: for at berolige, fugte og blødgøre huden.

HVEM ER DET TIL?

Ideel til den modne hud, især velegnet til at støtte overgangsalderen og videre, men lige så velegnet til en yngre hud, der er påvirket af hormonelle forandringer, stress, dehydrering, fine linjer, tab af udstråling og elasticitet.

RESULTATER:

Stimulerer til foryngelse af huden ved at hjælpe med at udglatte og forfine fine linjer, og booster gløden, mens du sover, så du vågner op med strålende, fyldig hud om morgenen.

HUDBESKYTTELSE:

Velegnet til dem med følsom hud, der leder efter en nærende, men let fugtighedscreme. Også ideel til aldrende hud og dem, der leder efter en effektiv, naturlig løsning på aldring, samt velegnet til peri/menopausal hud.

Anvendelse:

Påfør et jævnt lag creme på ansigtet, halsen og decolleté om aften. Hvis du har en særligt tør, følsom eller moden hud, kan du gentage behandlingen om morgenen.​

Pris kr. 430,- (50 ml)

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Olivate, Isoamyl Laurate, Methylheptylglycerin, Squalane, Linoleic Acid, Sorbitan Olivate, Xylitylglucoside, Crambe Abyssinica (Abyssinian) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Palmitoyl Tripeptide-38, Ceramide AP, Ceramide EOP, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Phytosphingosine, Cholesterol, Anhydroxylitol, Xylitol, Linolenic Acid, Oleic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Tocopherol (Vitamin E),Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sclerotium Gum, Glyceryl Caprylate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Cetyl Palmitate, Sorbitan Oleate, Sorbitan Palmitate, Caprylhydroxamic Acid, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Styrax Tonkinensis (Benzoin) Resin Extract, Juniperus Virginiana (Cedarwood) Wood Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Leaf Oil, Litsea Cubeba (May Chang) Fruit Oil, Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange Sweet) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Pentylene Glycol,Triethyl Citrate, Polyglyceryl-6 Behenate, Behenic Acid,Polyglyceryl-10 Stearate, Glyceryl Stearate, Sodium Levulinate, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Citral, Limonene, Benzyl Benzoate, Geraniol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Farnesol, Linalool.​​

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077