​beauty that works naturally

Bakuchiol Smoothing Serum 30 ml

Alle hudtyper - især moden (+30) og fedtet/kombineret hud.

Et 100% naturligt plantebaseret retinol alternativ – uden bivirkningen af irritation og rødme!

Retinol er en form for A-vitamin og er en afde mest brugte ingredienser i forhold til at bekæmpe hudens aldring.

Da grundlæggerne bag Balance Me blev introduceret for den milde Bakuchiol begyndte de at udvikle på en serum som i synergi med Terminalia Chebula øger hudens cellefornyelse på et meget større niveau samt giver en flot udstråling, forbedret struktur, reduktion af fine linjer og rynker og en antioxidant - og “blue light” beskyttelse.

Ingredienser

Bakuchiol: Ren kvalitetsolie og en plantebaseret naturlig alternativ til Vitamin A –øger cellefornyelsen og forfiner huden.

Terminalia Cherbula

En unik og virksom antioxidant til at øge kollagenproduktionen, fugtgivende, kontrollerer inflammation, forbedret udstråling og beskytter mod forurening og blåt lys samt mørke rander omkring øjnene.

Cacay Oil

Powerfuldantioxidant, naturlig retinolkilde og intens fugtgivende, fremmer ensartethed og udstråling. Cacayolien indeholder tre gange mere naturligt afledt retinolend rosehipolie og 50% mere E-vitamin samt dobbelt så meget linolsyre(vitamin F) end ArganOil.

Squalane

Enestående fugtkilde til alle hudtyper uden at tilstoppe porerne.

Rosehip Olie

Anti-inflammatorisk, rig på vitamin A + C og forbedrer ar dannelse.

Buriti Nut Oil

Er den olie som er rigest på naturlig beta-caroten(Vitamin A) samt øger blodcirkulationen og giver mere glød.

Hyaluronsyre

En af de bedste fugtgivere som holder op til 1000 gange sin vægt i vand.

Anvendelse

Kan anvendes både morgen og aften efter rens på ansigt og hals.Hvis den bruges sammen med andre serums, skal den påføres som den sidste, efterfulgt af en fugtighedscreme. (til dag-timerne anbefales det er bruge en creme med SPF).

Pris kr. 365,- ( 30 ml )

Engagement i miljøet

BEHOLDERE

I Balance Me’s bestræbelserpå at være endnu mere “venlige” overfor vores planet er deres re-designede flasker/krukker, produceret med minimum 50% PCR(genanvendeligt plastik) eller glas.

De vil ikke anvende sukkerrør, da de mener, det erbedreat genbrugeal den plast, som allerede er på jorden i stedetfor at høstesukkerrørfor at fremstilleyderligere emballering.

ÆSKER
Deres dekorative æsker er fremstillet af FSC godkendt træ, som kun høstes fra bæredygtigeog velforvaltedeskove. De vil fortsætte med at bruge majsstivelseschips til at beskytte produkter under forsendelse -disse opløses i vand.

#HONESTLYNATURAL

Balance Me arbejder altid på at være innovativ, hvad angår såvel de naturlige ingredienser som emballage. Deres mantra er “honestly natural” og det fortæller alt, hvad de står for.

De fleste af produkterne er veganske, og de vil fortsætte med at udvikle produkter, som både er “venlige” mod vores hud og jorden - det er

Balance Me!

“PROMISE” STEMPEL

Balance Me har konstant fokuspå, at deres produkter indeholder naturlige ingredienser, som er naturligt udledte og ikke syntetiske. Ved hjælp af deres “promise” mærke er det tydeligt at gennemskue på hvert enkelt produkt, hvor stor en procentdel, der er naturlig.

KONSERVERINGSMIDLER

De produkter som er 100% naturlige konserveres med et naturligt udvundet og potent E-vitamin kompleks i høj kvalitet. De produkter som er 97,5 -99% naturlige konserveres med blide ecocert-godkendte og natur identiske konserveringsmidler: Benzylalkoholog dehydroacetisksyre. De anvender derfor ikke parabener som konserveringsmiddel.

INGREDIENSER VI UNDGÅR

De undgårde skrappe kemiske overfladeaktive midler, som normalt anvendes til at skabe skum i renseprodukter, sæber og hårpleje. I stedet benytter de en anerkendt blanding af kakao- og glucose-baserede rense-produkter, som er skånsomme for alle i familien.

Balance Me undgår primære petrokemikalier som vaseline, mineralske olier, PEGS og silikoner. De foretrækker at anvende naturlige alternativer, der ikke forstyrrer hudens naturlige fugtbalance, og som er sprængfyldte med æteriske fedtsyrer, vitaminerog antioxidanter, som styrker huden.

Hvad er Bakuchiol?

Bakuchioler et naturligt alternativ til A-vitamin, der har været brugt i Ayurvedisk medicin i årtusinder. Det stammer fra frøene på den Ayurvediskebabchi-plante (PsorealeaCorylifolia). Bakuchiol hjælper ligesom retinol med at øge cellefornyelsen hvilket resulterer i en glattere og mere ensartet teint/hudfarve.

Bakuchioloil repræsenterer guldstandarden og er REACH registreret igennem omfattende sikkerhedstests og ydeevne. Denne høje renheds-og kvalitetsolie har også været genstand for forskellige kliniske studier bl.a. inden for bioaktiv teknologi.

En undersøgelse udført ved hjælp af Bakuchiol-olie på 17 mennesker i alderen 41-60 år over en periode på 12 uger viste en signifikant forbedring i linjer, fine rynker, pigmentering, elasticitet og fasthed uden irritation på huden såsom tørhed og følsomhed, som ellers ofte er forbundet med retinol.

Bakuchiolserummen er forstærket med en klinisk testet, standardiseret spiselig frugtekstrakt af Teminalia Chebula, som mindsker tegn på aldring, fine linjer og rynker, mørke rander omkring øjnene samt normalisering af gullig hud forårsaget af høje glycationniveauer. Derudover har denne ekstrakt også vist fordele mod forurening og blåt lys.

Ingrediensliste:

(*Naturlige rene æteriske olier, **naturligt forekommende i æteriske olier, ***certificeret økologisk ingrediens)

Aqua (Water), Glycerin, Coco-Caprylate, Dicaprylyl Carbonate, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Candelilla / Jojoba / Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Glyceryl Stearate, Bakuchiol, Crambe Abyssinica(Abyssinian) Seed Oil, Borago Officinalis(Borage) Seed Oil, Caprylic / CapricTriglyceride, CetylAlcohol, Terminalia Chebula Fruit Extract, Squalane, Caryodendron Orinocense (Cacay) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Rubus Fruticosus (Blackberry) Leaf Extract, Vaccinium Macrocarpon(Cranberry) Seed Oil, Rosa Canina(Rosehip) FruitOil, Mauritia Flexuosa(Buriti) FruitOil, Bursera Graveolens (PaloSanto) Wood Oil, Boswellia Carterii(Frankincense) GumOil, Lavandula Angustifolia (Lavender) FlowerOil, PelargoniumRoseum(Rose Geranium) Leaf Oil, Litsea Cubeba(May Chang) Fruit Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Red) PeelOil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopherol(Vitamin E), Xanthan Gum, Maltodextrin, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077