​beauty that works naturally

Pre and Probiotic Radiance Cream - 50ml.

Genopbyggende, nærende og beskyttende

99,98% naturlig gel fugtighedscreme som styrker hudens naturlige balance og gendanner gløden i huden. Cremen beroliger, beskytter og styrker hudens naturlige forsvar og er samtidig boostet med Manuka honning som balancerer PH niveauet i huden og rebalancerer evt. betændelsestilstande.

Hvorfor bruge Pre and probiotic?

Alle mennesker er unikke med hver deres sammensætning af bakterieflora, ligesom et fingeraftryk. En afbalanceret mikrobiom er afgørende for en sund og smuk hud. Prebiotic hjælper med at stimulere hudens naturlige forsvar og probiotics beskytter hudens mikrobiom og skaber en barrier som beskytter mod at ”dårlige” bakterier trænger ned i huden. 

Pre and Probiotic komplekset indeholder Oligosakkarider fra: naturlige sukkerstoffer( saccharose og maltrose ) og vegetabilske substrater fra korn og rødbede. 

Ingredienser

Pilebark: Indeholder salicylsyre en BHA som naturligt eksfolierer og renser porerne. 

PHA ( Polyhydroxy syre): Kemisk eksfoliant som arbejder på pigmentering, store porer, fugttab og ujævn hudtone. PHA har en stor molekylestørrelse som penetrere langsomt ned i huden og er derfor god til en sensitiv hud. 

Hyaluronsyre: Fantastisk fugtgiver som også giver en mere blød og smidig hud med en flot glød. 

Squalene: Fantastisk fugtgiver. Anvendelse Fordel et pump på et afrenset ansigt med opadgående bevægelser.

Vejl. U-pris: 269,-

Læs mere

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077