​beauty that works naturally

Beauty Sleep Hyaluronic Mist 45 ml

99,98% naturlig mist udviklet til at fremme en god nats søvn samtidig med at den gennemfugter den ofte oversete hud på halsen og decollté.

Indeholder en blanding af hampolieog æteriske olier af høj kvalitet, som har en bevist afslappende og beroligende effekt.​

Anvendelse:

Anvendes om aftenen inden sengetid. Spray direkte på hals og decollté eller spray lidt i håndfladerne og tag en dyb indånding og dub derefter produktet på hals og decollté.

Kroppens varme hjælper med at aktivere de essentielle olier, som giver en aromaterapeutisk effekt mens du sover.​

Ingredienser:

Hyaluronsyre: Øjeblikkelig plumping effekt og fugtgivende.

Hampolie: Fremmer en afslappende søvn i en stresset hverdag.

Lavendel: Hjælper med at komme i en dyb søvn ved at påvirke dit nervesystem til at slappe afog sænke din hjerterytme.

Lægebaldrian: Brugt i århundreder til at hjælpe med en afslappende søvn og til at berolige et overaktivt sind.

Pris kr. 199,- ( 45 ml )

Engagement i miljøet

BEHOLDERE

I Balance Me’s bestræbelserpå at være endnu mere “venlige” overfor vores planet er deres re-designede flasker/krukker, produceret med minimum 50% PCR(genanvendeligt plastik) eller glas.

De vil ikke anvende sukkerrør, da de mener, det erbedreat genbrugeal den plast, som allerede er på jorden i stedetfor at høstesukkerrørfor at fremstilleyderligere emballering.

ÆSKER
Deres dekorative æsker er fremstillet af FSC godkendt træ, som kun høstes fra bæredygtigeog velforvaltedeskove. De vil fortsætte med at bruge majsstivelseschips til at beskytte produkter under forsendelse -disse opløses i vand.

#HONESTLYNATURAL

Balance Me arbejder altid på at være innovativ, hvad angår såvel de naturlige ingredienser som emballage. Deres mantra er “honestlynatural” og det fortæller alt, hvad de står for.

De fleste af produkterne er veganske, og de vil fortsætte med at udvikle produkter, som både er “venlige” mod vores hud og jorden - det er

Balance Me!

“PROMISE” STEMPEL

Balance Me har konstant fokuspå, at deres produkter indeholder naturlige ingredienser, som er naturligt udledte og ikke syntetiske. Ved hjælp af deres “promise” mærke er det tydeligt at gennemskue på hvert enkelt produkt, hvor stor en procentdel, der er naturlig.

KONSERVERINGSMIDLER

De produkter som er 100% naturlige konserveres med et naturligt udvundet og potent E-vitamin kompleks i høj kvalitet. De produkter som er 97,5 -99% naturlige konserveres med blide ecocert-godkendte og natur identiske konserveringsmidler: Benzylalkoholog dehydroacetisksyre. De anvender derfor ikke parabener som konserveringsmiddel.

INGREDIENSER VI UNDGÅR

De undgårde skrappe kemiske overfladeaktive midler, som normalt anvendes til at skabe skum i renseprodukter, sæber og hårpleje. I stedet benytter de en anerkendt blanding af kakao- og glucose-baserede rense-produkter, som er skånsomme for alle i familien.

Balance Me undgår primære petrokemikalier som vaseline, mineralske olier, PEGS og silikoner. De foretrækker at anvende naturlige alternativer, der ikke forstyrrer hudens naturlige fugtbalance, og som er sprængfyldte med æteriske fedtsyrer, vitaminerog antioxidanter, som styrker huden.

Ingrediensliste:

(*Naturlige rene æteriske olier, **naturligt forekommende i æteriske olier, ***certificeret økologisk ingrediens)

Aqua (Water), Glycerin, HeptylGlucoside, InulinLaurylCarbamate, Rosa Damascena(Rose)FlowerWater, Cannabis SativaSeed Extract(Stem/Leaf), HydrolyzedHyaluronicAcid, ValerianaOfficinalis(Valerian) RootExtract, HypericumPerforatum(St John’s Wort) Extract, BoswelliaCarterii (Frankincense) GumOil, LavandulaAngustifolia(Lavender) FlowerOil, SalviaSclarea(ClarySage) FlowerOil, AnthemisNobilis (Roman Chamomile) FlowerOil, CanangaOdorata(YlangYlang) FlowerOil, Juniperus Virginiana (Cedarwood) Wood Oil, Tilia Cordata(Linden) FlowerOil, Pelargonium Roseum(Rose Geranium) Leaf Oil, VetiveriaZizanoides(Vetiver) RootOil, Aloe Barbadensis(Aloe Vera) Leaf Juice, Gellangum, XanthanGum, Potassiumsorbate, Sodium benzoate, BenzylAlcohol, DehydroaceticAcid, Sodium Hydroxide, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Farnesol, BenzylBenzoate, BenzylSalicylate​

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077