​beauty that works naturally

Produkter til ansigt og efterår og vinter

Stellar Beauty balm 30ml & 10 ml

100 % naturlig og uundværlig skønhedspleje, som kan bruges

til næsten det hele og af alle i familien

Præsentation:

Denne balm er fuld af gode ingredienser og fungerer super godt som en klima balm, som beskytter mod vind og vejr i den kolde tid, både til voksne og børn. Også god som fugtgivende ansigtsmaske samt som kur mod konstant tørre områder på huden. Der er tale om en lille vidunderkrukke.
En fantastiks læbebalsam, neglebåndscreme, til at håndtere ustyrlige lokker, forbygge og behandle lurende forkølelsessår.

Ingredienser: 

En overdådig blanding af shea- og mangosmør, jomfrukokosnødde- og hybenroseolie, som er fulde af æteriske fedtsyrer, lipider og vitaminer, som blødgør og fugter. Neroli, may chang og rød mandarin afbalancerer og opfrisker på en naturlig måde med et pift af blid, antibakteriel pleje, som beskytter huden dagen lang.

​Radiance face oil 30ml

Når huden har brug for ekstra beskyttelse og pleje samt et effektivt løft,

er denne olie den perfekte lynkur.

Husk at tage "undertrøjen" på ansigtshuden når det bliver koldt.

​Præsentation:

Vores 100 % naturlige ansigtsolie har allerede indtaget rollen som superstjerne inden for hudplejen, da den er garanti for en flot udstråling! Den er effektivt blødgørende, men absorberes alligevel hurtigt, og denne naturligt effektive og aktive ansigtsolie tager hurtigt hånd om
glansløs hud ved hjælp af sin kompakte og genopbyggende blanding af styrkende og udglattende ingredienser.

Ingredienser: 

​En kombination af otte nøje udvalgte olier, herunder kukuinød, hybenrose, kamelia og buriti, som udrenser huden for giftstoffer, øger
blodgennemstrømningen og styrker cellefornyelsen. Balance me velkendte trio af beroligende kamille, helende røllike og beroligende
bezoinharpiks behandler og genopbygger huden.

Intensive wrinkle repair cream 50 ml​

Den potente Intensive wrinkle repair cream, som er fyldt med elastin- og collagen-fremmende egenskaber, samt fuldstændig ren hyaluronsyre, som gør huden spændstig og fast. Brug den når temperaturen udenfor falder så du beskytter huden mod rødme og karsprængninger, samt udtørring før du vover dig ud i det kolde vejr.​

​Præsentation:

​En fyldig anti-aldringscreme med ren hyaluronsyre og spilanthes acmella-blomsterekstrakt, som giver en synligt udglattende behandling, der med fordel kan anvendes om natten, men også er en virkningsfuld fugtighedscreme om dagen. Den håndterer dybe linjer og rynker og styrker hudens overflade, så du opnår en strålende og ungdommelig teint.

Ingredienser:

Balance me har sammensat deres intensive nat og dagcreme, så den genskaber hudens naturlige fugtbalance, håndterer de dybe linjer, rynker og beskytter mod miljøbetingede hudskader. Indeholder bl.a. : neroli, magnolie og benzoe med spilanthes acmelia-blomsterekstrakt for at gøre huden fast og blød.

​Rose Otto face oil 30 ml

​Glat årerne væk med beskyttende og genopbyggende nøddefri Rose Otto ansigtsolie. Sart hud beroliges, styrkes og får mere fyldighed.

Balance Me har udviklet en ansigtsolie specielt til dem, der lider af følsom og sart hud, som har brug for beroligende og styrkende ingredienser.

100 % naturlig Rose otto ansigtsolie er blanding af pressede olier, som arbejder for at styrke sart hud.

Husk at tage "undertrøjen" på ansigtshuden når det bliver koldt.

​​Præsentation:

​Ansigtsolien er en luksuriøs blanding af rene rosen olier, der kombineres rose otto rosen med geranium og palma rosa. Rose hjælper også med at afbalancere huden, stoppe overskydende talg og genoprette den naturlige balance i huden.

For at hjælpe sart og følsom hud, har Balance Me fokuseret på teksturen for at skabe en sofistikeret og smuk finish på huden. 

Ingredienser:

​For at skabe denne blide og meget blødgørende ansigtsolie indeholder den oliven squaline, oliven olie og Abysinnian olie, som er med til at give en blank, luksuriøs konsistens, der virkelig nærer. For at berolige og styrke huden, er der brugt havre olie, mens stjerneblomst olie hjælper med at reducere rødme, lette betændelse og fugter tør eller beskadiget hud. Kombineret med den helbredende egenskab fra hybenrose olie, gendanner disse æteriske olier smidighed, elasticitet og tone i træt og trist hud. Rig på essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter takket være Artic multebær.

Adresse

Sorgenfrigårdsvej 102

2800 Kongens Lyngby

Kontakt os

Telefon: 26 24 30 51

E-mail: msn@mariasvane.dk

Information

Cvr-nr.: 29237077